лада българска дизайнерка покорява световната сцена с таланта си, а

...
лада българска дизайнерка покорява световната сцена с таланта си, а
Коментари Харесай

Българска дизайнерка покорява света на модата

лада българска дизайнерка покорява международната сцена с гения си, а нейни модели влязоха в италианското издание „ Vogue “. Елизабет Кайн е единствено на 24 години, само че марката й LIZA KAIN към този момент е различим отвън България.
 LIZA KAIN
„ Винаги съм имала афинитет към модата и изкуството, както и към това да опитвам, създавайки по-нестандартни визии. В ранна детска възраст обожавах да трансформирам, от време на време съсипвайки, облеклата, които към този момент имах.

Подбудата за тези ми дейности бе посредством облеклата да олицетворя по- добре себе си и това, което желая да пресъздам като чувство “ , споделя Елизабет в изявление на за и „ “.

Първоначалните проекти на младата българка са да следва стопанска система, само че вместо това, преди пет години отпътува да учи фешън дизайн в Лондон.





През годините нейни модели вземат участие в топ дефилито на годината - "Седмицата на модата " в Лондон. Именно там е видяна и от италианското издание на списание Vogue разгласява фотоси на палто, направено от Лиза. Изработката на дрехата лишава месеци денонощен труд.



„ След доста безсънни нощи щоуто мина за един момент, а този момент ми разреши сбирката ми да доближи до разнообразни медии и актьори, които по-късно носиха моите облекла на разнообразни точки на света. Палтото-цвете, оповестено във Vogue, е една от най-сложните ми структури “ , споделя дизайнерката.



Благодарение на всички тези триумфи Лиза събира храброст и отваря своя първи шоурум на ул. Солунска 36 в София в края на 2019 година



Моделите й се отличават по това, че във всеки един от тях влага парченце от себе си.

„ Старая се да способствам както с дизайн, по този начин и с изпипани структури, които могат да обхванат женското тяло. Радвам се, че мога да предложа на своите клиенти опцията да променяме дружно, да пресъздаваме тяхното виждане и чувство посредством персонално направените текстили и бродерии “, показва Елизабет Кайн.

За нея ключът към триумфа е постоянството и упоритостта, а рано или късно трудът се отплаща.

В професионалния си път Лиза минава и през сложни моменти, изключително в тези несигурни времена на пандемия.

„ В момента значително развиването на стилния свят е стеснен. Старая се да виждам допустимо най-позитивно и да употребявам тези сложни времена, с цел да отдъхна и развия творчеството си. Ще се веселя да имам опция да се възползвам от бъдещите нововъведения в сферата, с цел да изградя един актуален бранд, който се грижи както за потребностите на своите клиенти по този начин и за бъдещето ни на Земята “, споделя още LIZA KAIN.

По тематиката

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР