Купата на африканските нации навлиза в заключителната си фаза. Тази

...
Купата на африканските нации навлиза в заключителната си фаза. Тази
Коментари Харесай

Кои ще са първите два 1/2-финалиста в Купата на Африка?

Купата на африканските народи навлиза в заключителната си фаза. Тази вечер ще станат ясни първите два полуфиналиста в тазгодишното издание на конкуренцията, които ще се решат от дуелите Гамбия - Камерун и Буркина Фасо - Тунис.
Камерун любимец да в профил Гамбия
Първа в програмата е срещата сред Гамбия и Камерун, която стартира от 18.00 часа българско време. Няма спор, че отборът на Камерун влиза като любимец в този дуел, само че турнирни съревнования всичко е допустимо. За този 1/4-финал efbet предлага 1.60 коефициент за победа на Камерун, 3.75 за еднакъв и 8.00 за победа на Гамбия.

От началото на шампионата Камерун вкарва най-малко един гол във всеки мач, само че и е позволил по един гол във всичките си четири срещи. Гамбия пък реализира три победи с по 1:0 и направи едно тъждество 1:1. За този дуел efbet предлага 1.45 коефициент за под 2,5 гола в мача и 3.00 за над 2,5 гола.



Ще се стигне ли до дузпи сред Буркина Фасо и Тунис?
В по-късния дуел за деня Буркина Фасо и Тунис ще премерят сили, като срещата им е с начален час 21.00 наше време. Този дуел се обрисува да бъде по-оспорван, като efbet дава леко преимущество на Тунис - 2.50 коефициент да победи, равенството е оценено на 2.95, а победа за Буркина Фасо е с коефициент 3.55.

Не е изключено да се стигне и до продължения, в случай че двата тима не съумеят да се победят в постоянните 90 минути. efbet предлага 2.80 коефициент да има продължения в мача, а също така предлага и смесен залог продължения + гол, който е с коефициент 5.20. Пазарът за това мачът да се реши след дузпи е 4.70 коефициент.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР