Километрична опашка от автомобили на ГКПП Малко Търново. Това съобщи

...
Километрична опашка от автомобили на ГКПП Малко Търново. Това съобщи
Коментари Харесай

Километрична опашка от коли на границата с Турция

Километрична опашка от коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт Малко Търново. Това заяви кметът на града в обществените мрежи. В последния от серията почивни дни стотици българи се прибират от южната ни съседка, където прекараха празниците.
Дългите опашки и чакането с часове на граничния пункт с Турция не са необичайност, защото огромна част от българските и румънските жители вървят зад граница на пазар и за забавление.



“И тъй като скоро стана въпрос какъв брой годишна е тази борба за разширението на ГКПП-Малко Търново и говорихме за поддръжката на сътрудниците кметове от Бургаска област това да се трансформира в обща идея, през днешния ден, когато в края на празниците всички се прибират нямам думи, с които да изкажа какво виждам по фотосите и какъв брой дълго в действителност не виждат границата хората- за в този момент три часа, какъв брой още не знам! Чакат майки с деца, бременни дами, възрастни хора... И всички са толкоз изтощени и ядосани от очакване часове наред, че си мисля с този хъс и негативна сила биха създали една сериозна първа копка за разширението на КПП-то в случай че имаха по една кирка... Следващите празници и пътувания най-малко да не оставят такава горчилка в хората...Така ли наподобява една европейска граница!? Срамота е! ”, написа кметът на Малко Търново в обществените мрежи.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР