Ивайло Цветков-Нойзи хукна по баровете И то само месец, след като

...
Ивайло Цветков-Нойзи хукна по баровете
И то само месец, след като
Коментари Харесай

След условната присъда Нойзи хукна по баровете! Мария Игнатова го отсвири

Ивайло Цветков-Нойзи хукна по питейните заведения

И то единствено месец, откакто бе пипнат да кара пийнал и получи условна присъда. А поради издънката шофьорската му брошура е отнета за една година.

Интелектуалецът бе на празненство на „ Плейбой “, където се демонстрираха непубликувани до момента фотоси от броеве.

Пикантна детайлност е, че Мария Игнатова също е била измежду поканените посетители, само че тя не се веснала на купона.

Това единствено потвърждава, че русокоската живее разграничена от брачна половинка си и двамата не поддържат даже другарски връзки. Заради конфуза и излагацията евентуално абсурдът е бил огромен и водещата не може да елементарни на мъжа си обществения позор.

Тези, които са участвали на празненството настояват, че Нойзи бил като уплашен и даже не се докоснал до алкохола. Заради залитането му към чашката бе лишен и персоналния автомобил, поради което той се предвижвал с таксита.

Нойзи не се задържал дълго на празненството, само че нито един път не загатнал името на Мария Игнатова. Което е несъмнено доказателство, че бракът им „ скърца “, без значение че двамата към момента нямат формален бракоразвод.

В същото време Игнатова пуска фотоси в нета по какъв начин се разхожда и се забавлява с приятелки в планината. Според слуховете тя е стоплила  отношенията си с Митко Рачков. Но дали двамата още веднъж ще се съберат, единствено бъдещето ще покаже.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР