Испанският колос Реал Мадрид продължава похода си към титлата в

...
Испанският колос Реал Мадрид продължава похода си към титлата в
Коментари Харесай

Реал Мадрид ще пази върха срещу опашкар в Ла Лига

Испанският исполин Реал Мадрид продължава похода си към купата в Ла Лига, като довечера посреща на " Сантяго Бернабеу " тима на Гранада в мач от 23-ия кръг. " Кралете " демонстрираха съмнения в последните си мачове в шампионата, а за похлупак отпаднаха и от Купата на Краля.
Реал Мадрид ще оправя формата си против собствен клиент
В последните си пет мача в Ла Лига Реал реализира две победи, направи две равенства и позволи една загуба. Гранада е в много по-лоша форма, като няма победа в последните си четири мача, губейки последните два. efbet предлага 1.30 коефициент за победа на Реал, 6.40 за еднакъв и 10.00 за победа на Гранада.



В цялата история: Реал Мадрид има 16 победи в 17 мача против Гранада
Реал е съвсем съвършен против Гранада, като в историята на цялото съревнование сред тези два тима " белите " имат 16 победи и единствено една загуба в 17 мача. В последните две срещи сред тези два отбора Реал печели с 4:1. За днешния мач efbet предлага 3.80 коефициент за това Реал още веднъж да вкара най-малко 4 гола.

В отсъствието на Карим Бензема головете се чака да дойдат най-много от Винисиус, като за гол на бразилеца когато и да е на мача efbet предлага 2.10 коефициент. Иначе залогът за над 2,5 гола в мача се котира на 1.55, до момента в който за под 2,5 гола коефициентът е 2.75.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР