Испанските колоси Барселона и Атлетико Мадрид се изправят един срещу

...
Испанските колоси Барселона и Атлетико Мадрид се изправят един срещу
Коментари Харесай

Барса и Атлетико в зверско дерби за топ 4! Обамеянг и Траоре дебютират?

Испанските колоси Барселона и Атлетико Мадрид се изправят един против различен този следобяд в огромното дерби от 23-ия кръг в Ла Лига. Двубоят на " Камп Ноу " е директен конфликт за четвъртото място в подреждането, защото " дюшекчиите " са със единствено една точка пред каталунците.

Битката се чака с огромен интерес и поради двете нови звезди на Барса Пиер-Емерик Обамеянг и Адама Траоре, които може да създадат своя дебют. За вълнуващата среща efbet предлага следните коефициенти: 2.40 за победа на Барса, 3.45 за тъждество и 3.20 за победа на Атлетико.
Барса без победа против Атлетико в последните 5 мача
Още по-любопитното е, че в групата на Барселона за дуела попада и Усман Дембеле, за който се смяташе, че ще бъде изолиран от състава. Барса не е побеждавал Атлетико в последните пет срещи посред им, в които " дюшекчиите " са взели три победи (последната през октомври).



Последните три мача сред Барса и Атлетико са приключили под 2,5 гола, като двата отбора са си вкарали общо едвам три гола (едно нулево реми). За днешния дуел efbet предлага 1.80 коефициент за под 2,5 гола в срещата, до момента в който за над 2,5 гола ставката е 2.10.
Може ли Обамеянг да се разпише в дебюта си за Барселона?
Барселона не се намира в най-хубавата си форма, само че новите попълнения в тима се чака да дадат спомагателен подтик в играта на каталунците. Макар и към момента да няма и една минута за Барселона, Пиер-Емерик Обамеянг е считан за един от главните заподозряни за отбелязване на гол. Коефициентът на efbet за Обамеянг да вкара гол когато и да е на мача е 3.05.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР