Един от водещите американски футболни репортери почина в петък, докато

...
Един от водещите американски футболни репортери почина в петък, докато
Коментари Харесай

Спортен коментатор почина по време на Аржентина - Нидерланди...

Един от водещите американски футболни кореспонденти умря в петък, до момента в който отразяваше четвъртфиналите в Доха, оповестиха брачната половинка му и Футболната федерация на Съединени американски щати. 48-годишният Грант Уол даде доста от себе си за известността на футбола в Съединени американски щати посредством десетилетия ярки репортажи в Sports Illustrated, по-късно с CBS Sports.

Уол е колабирал на прес трибуната в края на петъчния мач сред Аржентина и Холандия. Парамедици пробваха да му оказват помощ на мястото на случая, преди да го отнесат на носилка. „ Уол стрийт джърнъл ” заяви, че Уол явно е получил сърдечен удар. „ Грант трансформира футбола в дело на живота си и ние сме опустошени, че той и брилянтното му писане към този момент няма да са с нас “, се споделя в изказване на футболната федерация на Съединени американски щати. В него се отбелязва, че „ цялото футболно семейство в Съединени американски щати е с разрушено сърце “. Съпругата му Селин Гундър, която е известна епидемиоложка и експертка по инфекциозни заболявания, написа в Туитър: „ В цялостен шок съм “.

Уол беше арестуван в Катар на 21 ноември от чиновници по сигурността, откакто носеше фланелка с цвят на дъгата на първия мач сред тимовете на Съединени американски щати и Уелс, показвайки поддръжка за правата на ЛГБТК в страна, в която еднополовите връзки са неразрешени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР