ДПС регистрира листите с кандидати за народни представители и представители

...
ДПС регистрира листите с кандидати за народни представители и представители
Коментари Харесай

Делян Пеевски повежда депутатските листи на ДПС в Кърджали и Благоевград

Движение за права и свободи записва листите с претенденти за народни представители и представители в Европейския Народното събрание за изборите 2 в 1, които ще се проведат на 9 юни.

Председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски повежда листите на придвижването в Кърджали и Благоевград.

Водач на листата за Европейския парламент е доктор Джевдет Чакъров. След него са досегашните евродепутати Илхан Кючюк и Искра Михайлова, заместник-председатели на Движение за права и свободи.

 Корнелия Нинова за Елена Йончева: Рано или късно зависимостите лъсват България 3 мин. Корнелия Нинова за Елена Йончева: Рано или късно зависимостите лъсват  Елена Йончева: Не бих приела номинация от Бойко Борисов, всичките ми борби бяха против него Тази сутрин 4 мин. Елена Йончева: Не бих приела номинация от Бойко Борисов, всичките ми борби бяха против него  Елена Йончева: Делян Пеевски ми се обади персонално България 3 мин. Елена Йончева: Делян Пеевски ми се обади персонално  Движение за права и свободи номинира Елена Йончева за евродепутат България 4 мин. Движение за права и свободи номинира Елена Йончева за евродепутат  Корнелия Нинова за Елена Йончева: Рано или късно зависимостите лъсват България 3 мин. Корнелия Нинова за Елена Йончева: Рано или късно зависимостите лъсват  Елена Йончева: Не бих приела номинация от Бойко Борисов, всичките ми борби бяха против него Тази сутрин 4 мин. Елена Йончева: Не бих приела номинация от Бойко Борисов, всичките ми борби бяха против него  Елена Йончева: Делян Пеевски ми се обади персонално България 3 мин. Елена Йончева: Делян Пеевски ми се обади персонално  Движение за права и свободи номинира Елена Йончева за евродепутат България 4 мин. Движение за права и свободи номинира Елена Йончева за евродепутат

Журналистката Елена Йончева е на пета позиция , показват от придвижването.  На 22 април стана ясно, че тя е изненадващо номинирана за  член на Европейския парламент  от ДПС. От прессъобщението на придвижването не излиза наяве кой заема четвъртата позиция в листата за Европейския парламент.

Ето и всички водачи на листите на Движение за права и свободи за предварителните парламентарни избори на 9 юни , изброени от партийния пресцентър:

Благоевград – Делян Пеевски

Бургас – Севим Али

Варна – Филиз Хюсменова

Велико Търново – Йордан Цонев

Видин – Иво Цанев

Враца – Валентин Тончев

Габрово – Юсеин Вейселов

Добрич – Ертен Анисова

Кърджали - Делян Пеевски

Кюстендил – Николай Златарски

Ловеч - Атидже Вели

Монтана – Димитър Аврамов

Пазарджик – Искра Михайлова

Перник – Искра Михайлова

Плевен – Марио Рангелов

Пловдив- град – Танер Али

Пловдив област – Рамадан Аталай

Разград – Джевдет Чакъров

Русе – Ализан Яхова

Силистра – Джевдет Чакъров

 

Сливен - Хюсеин Хафъзов

Смолян – Хайри Садъков

София 23 МИР – Тимур Халилов

София 24 МИР – Едиз Саидов

София 25 МИР – Станислав Анастасов

София област - Цветан Енчев

Стара Загора – Халил Летифов

Търговище – Джейхан Ибрямов

Хасково – Станислав Анастасов

Шумен – Айсел Руфад

Ямбол – Димитър Николов.

На 4 май стана ясно, че " ИТН " към този момент са подредили първите места в кандидат-депутатските си листи за 50-ото Народно заседание. 

Председателят на партията Слави Трифонов повежда в Плевен и в т.нар " лидерски " регион - 25-ти МИР в София.

На последните няколко избора обаче Трифонов се отхвърля от мястото си на народен представител. 

Председателят на парламентарната група Тошко Йорданов ще се бори в Благоевград и Варна.

По две водачески места получават и народните представители Станислав Балабанов - в Пловдив-град и в Пловдив-област, както и Ивайло Вълчев - в Бургас и в 24-ти МИР в София.

На 25 април Централната изборна комисия (ЦИК) стартира да приема документи за регистрация на кандидатски листи за членове на Европейския парламент (ЕП) от Република България. Крайният период за приемане на документи е 7 май.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР