Докато нощното небе разгръща своя небесен гоблен, ние се оказваме

...
Докато нощното небе разгръща своя небесен гоблен, ние се оказваме
Коментари Харесай

Звездно главоболие: Изследване на всяка зодия и изкуството да побеждава махмурлука

Докато нощното небе разпростира своя небесен гоблен, ние се оказваме запленени от енигматичния танц на звездите. Освен елементарните астрономически чудеса, нашата зодия от дълго време е наш сателит в дешифрирането на мистериите на личността, ориста и даже, както се оказва, следствията от една нощ на открито.

В това завладяващо проучване ние се впускаме в галактическо странствуване, което преплита царствата на астрологията и махмурлука, пробвайки се да разкрием неповторимите способи, по които всяка зодия се оправя с неволите заран по-късно.

От издръжливия и капризен Овен до сензитивните и рефлексивни Риби, нашият астрологичен справочник ще осветли странностите и трендовете, които изплуват на повърхността, когато последствията от една вечер на забавление се сблъскат с галактическите сили, които ръководят живота ни.

Така че, затегнете коланите си, звездобройци, до момента в който се впускаме в небесния хороскоп за махмурлук, декодирайки тайните, които се крият в пресечната точка на зодиите и тези утринни главоболия.

Овен

Въпреки че рядко се прекалява, зодия Овен обича да се отпуска здравословно понякога.

Без предизвестие той пада върху главите на приятелите си, източва целия бар, прави неразбория в банята и на идващия ден с огромен махмурлук се оплаква, че са го напили.

По-лошо е, в случай че жаждата за едно нещо го удари в бар или хотел. Само след втората чаша той се причислява към прилежащата маса и незабавно влиза в ролята на хазаин.

Държи се като животно. Пие от бутилка, хълца, налива вода на гърдите си, вика, надвиква всички.

И когато някой притегли вниманието към него, той е подготвен да нападна. Защото Овенът полудява, откакто изпие чаша, тъй че е по-добре да не му се изпречвате на пътя.

Той спори, чете лекции на сервитьорите, пробва се да танцува на масата и краде дребни пари от бабата в тоалетната.

Той пилее пари, купува кръг след кръг – даже и да не му е останало нищо. На идващия ден има махмурлук – освен алкохолен, само че и честен. Особено като брои какъв брой пари е похарчил за питиета.

Телец

Ако трябваше да заплаща за всяка изпита чаша, той би станал абстинентен, макар че обича да пие и да яде.

За благополучие природата му е дала усет да усеща опциите от разстояние. Всички празненства, именни дни, празненства и промоции са негови.

Когато е на посетители, Телецът няма да яде каквото и да било, макар че у дома пие кървавица с бира.

Ако Телецът ви почерпи, внимавайте – той несъмнено желае да ви напие и да се възползва от вас.

Сам съвсем в никакъв случай не се напива. Най-много го тормози гледката на сервитьора със сметката. От боязън да не получи инфаркт, той нормално изчезва, преди да заплати.

Близнаци

Те бързо заменят майчиното мляко с нещо по-силно и незабавно стават фенове на алкохолните питиета.

Те ядат самун от доста пещи и пият от доста бутилки. Те би трябвало да опитат всичко, тъй като след няколко чашки приказват по-добре.

Няма да срещнете хора зодия Близнаци, които са тъжни над празна чаша. Те също не обичат да седят на една маса за дълго време. Затова те с неспокойствие потеглят на обиколка на питейни заведения, кръчми и заведения за хранене. Никога не знаеш кой и къде ще попадне.

Колкото и да е необичайно, на идващия ден си спомнят доста добре какво и с кого са говорили.

Те не са склонни да ви поканят вкъщи, тъй като ненавиждат готвенето и чистенето. Но не е редно да сложите единствено половин литър на масата.

Интересното е, че макар че Близнаците от време на време употребяват огромни количества алкохолни питиета, те в действителност в никакъв случай не се напиват. И от време на време те не знаят какво е махмурлук, до момента в който не остареят.

Рак

Той постоянно се появява на купони с огромно семейство, което се втурва към масата, като че ли не е ял от седмица.

Поради тази причина малко хора го канят. Но защото пиршеството е стихията на Рака, той с ненаситност кани родственици, другари и познати, несъмнено с цялото семейство и, несъмнено, с деца.

Гостите обаче остават с пресъхнала уста, тъй като е мъчно да се разделят няколко сандвича и една бутилка с всички.

Всеки, който го познава, идва внимателно със лично ядене.

Ракът изпада в ужасно въодушевление, споделя вицове и пикантни анекдоти, прави стрийптийз на масата, щипе гостите, без да прави разлика сред жена си и шефа си и въобще се лудува непристойно. Докато краката му отслабнат. После се свива в ъгъла и на секундата заспива.

Лъв

Лъвът не яде, а употребява, не пие, само че прави тостове, не върви на посетители, само че го гощават.

Вместо да бъде хазаин зодия Лъв, ви кани на вън, по-безопасно е да приемете поканата му – той обича да залага, тъй като желае да се изфука.

След няколко дълбоки гмуркания той заплаща за всички, без да му мигне окото.

реклама

Дева

Обикновено зодия Дева има главоболие или стомашни болки. Казва, че не обича кръчмите, тъй като покривките не са изгладени, приборите не са измити, гостите ядат доста шумно и са пияни и приказват нелепости, а сервитьорите пият водка.

Когато една Дева се напие – а тя го прави елементарно – по-добре е да не й пречите. Защото, колкото и да е мъчно да се повярва, тя става още по-заядлива от нормално.

Когато изтрезнее, изпада в меланхолия. Не е ясно дали това е по този начин, тъй като съжалява за всички глупави неща, които не е направила, когато е била пияна, или се отчайва, че би трябвало още веднъж да понесе изтрезнял свят, цялостен с недостатъци.

Везни

Въпреки че не може да разграничи усета на аленото вино от бялото, зодия Везни основава усещането на умел енолог. С расово сгънат пръст той обикаля измежду гуляйджиите.

Те обаче са по-склонни да наливат за другите, в сравнение с за себе си. Те не се напиват на обществени места. Те знаят, че след пиянство езикът се заплита, носът се зачервява, очите се подуват и елементарно губят каквото е останало от мозъка. Така че те приказват грациозно за неща, за които нямат визия.

Обноските на Везни и от двата пола са впечатляващи.

Скорпион

Докато другите отпиват напряко, той изисква шампанско с кокосово мляко и сос Табаско. Когато му оферират двайсетгодишно уиски, той измъква един сив косъм от палтото си.

Зодия Скорпион обича да предизвика – също и на чашка. Той не обича огромни купони. Ако успее да бъде отмъкнат на празненство, той учтиво сяда в профил и гледа през очите си като рентген през гостите.

Нищо не може да се скрие от него. След време ще разбере кой на кого е стъпил и чии ръце са преплетени под покривката.

Но постепенно стартира. На втората бутилка вино той стартира да щипе съседа си и да споделя мръсни вицове. Г-жа Скорпион притиска гърдите си към първия мъж, който попадне и даже може да изиска да се съблече.

Третият път той и шефът му влизат в спор за политика. В четири часа се кара на домакинята, че е загоряло печеното и съжалява за алкохола.

Ако смъкна покривката от масата, би трябвало да благодариш на Бога. Можеше да забие вилицата си не в шунката, а в задните елементи на някого. Може да си разреши всичко след водката.

Стрелец

Не яде доста, пие доста и с всяка чаша споделя все по-смешни вицове. Той е мечтан на всеки ваучър.

Ако мощно разсъблечена дама се навърта към масата на изтънчено празненство – сигурно е новата цел на Стрелеца.

Госпожа Стрелец, въпреки това, е в положение да докара у дома приятелите си от магазина за алкохол и да ги запознае със брачна половинка си. Така или другояче, всеки Стрелец обича да пийне и да се забавлява.

Понякога, след няколко по-дълбоки самопризнания, той е налегнат от скрупули на съвестта и взема решение да отиде на изповед. Но попада в изтрезвител. Тогава фамилията се моли – с наслада, че е загубен – и моли Бог в никакъв случай да не бъде открит.

Козирог

Не обича нищо, по тази причина не яде доста и пие още по-малко. На млади години е слаб и крив, тъй като се хранел единствено с кълнове и изворна вода.

Едва на междинна възраст той демонстрира вкус. Дори е подготвен да изпие това-онова. След като опита водка или бира (той не обича вино заради сензитивния си стомах), той някак си става по-малко тъмен и кльощав от нормално.

С времето изяснява, че пие, тъй като го стопля – и все по-често протяга ръка към бутилката. Може би това е повода за обилни промени в живота му.

След четиридесет години Козирогът е по-склонен да изневерява на жена си и да споделя вицове – и даже да им се смее. Каквото и какъв брой да е пил, той в никакъв случай няма махмурлук!

Водолей

Той обича да опитва. Особено в младостта си. Всички коктейли са негов специалитет.

Любопитството към света и усетите ще притегли Водолеите, без значение от пола, във всеки алкохолен опит.

След четиридесетгодишна възраст повреден черен дроб го принуждава да ограничи алкохолните си питиета до чиста, компактно замразена водка.

Това е всичко, което може да направи за здравето си, тъй като доста мъчно се разделя с чаша. Не се напива до гибел, само че когато е пийнал, е експерт по свадите: гледа под полите на дамите, бърка палма с тоалетна, пробва се да възпламени котка.

На идващия ден, несъмнено, не помни доста – тъй като не желае. Клина също пие студена водка. Почти в никакъв случай не се пристрастява. Би било прекомерно скучно, да не приказваме за обстоятелството, че новите опити изискват умереност на мозъка.

Риби

Кълнат се, че самата панорама на водка ги отвращава. Че не могат да пият, тъй като им подуват ставите и се разстройват стомасите.

Трябва дълго да питате Рибите, с цел да опитате капка. След като намокрят устните си, няма да можете да ги свалите от бутилката. Пияни рецитират стихове, изнасят речи, пеят неканени сола и демонстрират белега от отстраняването на сляпото черво.

Придържат се към бара, стига да има нещо за пиянство на него. На идващия ден те имат великански махмурлук.

Трябва да ги съжалявате, да им слагате компреси, да ги храните с пилешка чорба. Но от време на време тичат напряко към бара и сграбчват бутилката – в случай че е останало нещо в нея. Гледката на плуваща риба заран е изцяло естествена.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР