Дали ще бъдем мили и учтиви зависи от възпитанието ни

...
Дали ще бъдем мили и учтиви зависи от възпитанието ни
Коментари Харесай

Зодия и подчинение! Кой е учтив и мил и кой очаква абсолютно подчинение?

Дали ще бъдем благи и учтиви зависи от възпитанието ни и метода по който израстваме, само че да не се залъгваме нашата зодия също има значение.

Астрологията дефинира доста от нашите черти, както и това дали ще се подчиняваме или ще сме бунтари.

Какво споделя нашата зодия по въпроса?

Овен

Подчинение? Никога!
Асертивността не е неговата чаша чай. Това допуска да се грижите както за личния си комфорт, по този начин и за благосъстоянието на хората към вас, което води до печеливша обстановка.

Междувременно Овенът разчита единствено на себе си!!! Той знае какво желае и приема единствено една вярна причина – СВОЯТА СОБСТВЕНА.

Ако би трябвало да вика, той ще се развика, ще удари с пестник по масата или ще го удари в устата и ще вземе каквото желае принудително.

Телец

Живей и се наслаждавай.
Той няма да принуждава никого да прави нещо, което не желае. Определено няма да крещи или да подвига олелия.

Той е прекомерно спокоен за това. Но в случай че упорства, ще направи своето, без значение от митингите. Упоритият Телец е като трактор, заседнал в калта – невероятно е да се движи.

Близнаци

Ще направиш както аз желая!
Не можете да обвините зодия Близнаци, че нямат лично мнение. Те го имат и знаят по какъв начин да спорят за него като никой различен.

Те са толкоз безапелационни, че близките, преди да схванат, че бъркат, признават, че са прави.

Като въздушен знак, те също са отворен за оферти. Те могат да бъдат повлияни. За страдание нормално коства толкоз доста време, интелектуални старания и сила, че може би не си коства.

Рак

Като пластилин
Той не може да се бори за себе си, тъй като не обича да спори, само че това не значи, че е удовлетворен.

Тогава Рака се усеща заплашен, по тази причина за успокоение резервира възгледите си за себе си, макар че не ги трансформира.

Той е извънредно елементарно се възползва от тези, които обича. Идва при тях, грижи се за тях и постоянно е подготвен да помогне. След това върви с висящ нос.

Лъв

Аз съм на върха!
Той е държател и не можете да спорите с властта. Не се опитвайте да го убеждавате в нищо.

Ако някой се осмели да не се съгласи с него, да го обиди, да урони престижа му – той рискува да се ядоса.

Така че, в случай че се опитате да накарате Лъва да се откаже от личното си богатство, цели или удоволствия, той ще вдигне голям звук.

Той би трябвало да е най-важният. И точка!

Дева

Хубаво е, когато се отплаща!
Никакво прочувствено изнудване няма да успее със зодия Дева, тъй като тя се управлява единствено от здравия разсъдък.

реклама

Тя пази мнението си хладно, интелигентно и дейно, устойчива на всевъзможни въздействия.

Но също по този начин знае, че от време на време си коства да се предадеш. Ако тя реши, че би трябвало да прави жертви, тя ще се откаже от личните си потребности.

Но не можете да й кажете да бъде блага, в случай че това не служи на никаква цел.

Везни

Какво желая аз?
Не обича да се излага, да изпъква или да се откроява от обкръжението си. Преди всичко желае да бъде харесвана и призната, по тази причина е учтива и блага.

Тя споделя на другите единствено това, което желаят да чуят. Когато мисли друго от близките, в началото се съгласява макар себе си.

Но в последна сметка зодия Везни се преценява с мнението на болшинството, приемайки мнението му за свое.

Скорпион

Убива с бели ръкавици.
Когато е благ и обуздан, тогава би трябвало да се страхувате. Зодия Скорпион може да играе всякаква роля – от цялостно послушание до последна експанзия, като всяка от тях може да бъде единствено маска.

За благополучие рядко му се постанова да прибягва до открита офанзива, задоволително е неговата ловкост и мощна персона. Той безмилостно преследва задачите си, употребявайки другите като пионки.

Стрелец

Безмилостен, той удря като таран.
Като всяка огнена зодия, Стрелеца в действителност не се интересуват от възприятията на другите хора.

На него не му пука от нищо и си прави работата, с неспокойствие, цялостен с възторг и с капаци на очите.

Дори не се замисля дали ще смаже, стъпче или обиди някого, тъй като просто не го вижда. Не е елементарно да живееш с подобен човек.

Козирог

Махни се от мен!
Този земен, рогат и затова корав като канара знак няма нищо общо с подчинението. Нито пък експанзията.

И все пак постоянно реализира своето. По-упорит от Овен, по-спокоен от Телец и съвсем толкоз мощен като Скорпион, Козирога не можете да го убедите никого в нищо.

Особено откакто той се управлява единствено от правила, които в никакъв случай не отстъпва.

Водолей

Винаги ще го прави по неговия метод.
Водолеят не е нито покорният, нито нападателният вид. Подобно на Стрелеца, той прави своето, само че не с цел да се усеща добре, а с цел да покаже нещо, да показва нещо, да изрази себе си.

Не желае да угоди на никого, тъй като не го интересува. Ако му възбраните да направи нещо или просто внушите, че очаквате нещо, той ще го направи тъкмо противоположното.

Риби

Защото те обичам!
Зодия Риби имат естествена потребност да се слеят с по-силен сътрудник, за което им оказва помощ мощно развитата им вътрешен глас и емпатия.

Дори не е нужно да говорите за упованията си – Рибите незабавно знаят какво желаете и ще ви го дадат. Защото на първо място те желаят да те създадат благополучен.

Ако това идва с цената на отвод от част от себе си, толкоз по-добре. Това единствено ги прави по-ценни, в последна сметка няма същинска обич без жертви.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР