Брус Грейсън е главен гримьор на наградите “Оскар от 16

...
Брус Грейсън е главен гримьор на наградите “Оскар от 16
Коментари Харесай

Тайните на Брус Грейсън, главният гримьор на Оскарите

Брус Грейсън е основен гримьор на премиите “Оскар ” от 16 години. Той дава отговор за екип от 20 експерти, които се грижат за това лицата на звездите да наподобяват съвършено.

Нощта на церемонията е дълга, прожектори блестят отвред, а на сцената постоянно се проливат сълзи. На идната заран, всеки милиметър от визиите на актрисите е оглеждан под лупа. И това в случай че не е тестване за всеки един гримьор! Грейсън обаче е добре квалифициран. Преди да поеме отговорността за Оскарите, той е бил гримьор не къде да е, а в Белия дом.

Най-важният грим артикул в нощта на Оскарите съгласно него е коректорът. За зоната под очите, несъмнено. Той би трябвало да е задоволително дългогодишен, с цел да издържи на всички страсти, които идват с оповестяването на спечелилите.


 Тайните на Брус Грейсън, основният гримьор на Оскарите

“Харесвам коректорите с кремообразна консистенция, ” споделя Грейсън. “Те се разнасят по-лесно и естествено ”. Обикновено се доверява на Laura Mercier Secret Concealer или  Secret Camouflage , както и на MAC Studio Finish .

 Тайните на Брус Грейсън, основният гримьор на Оскарите
Лицето би трябвало да бъде доста добре овлажнено. След това, гримьорите нанасят декор дьо загар. Фаворити са  Giorgio Armani Luminous Silk Foundation , Power Fabric Longwear High Cover Foundation и  Soft Fluid Long Wear Foundation  на La Mer .

“В деня на церемонията, в себе си постоянно имам коректори, няколко четки и попиващи листчета ”. Попиващата хартия е тъкмо толкоз значима, колкото е коректорът. Брус Грейсън изяснява, че няма грим, който да устоя постоянно и че какъвто и праймър, коректор, декор дьо загар и пудра да употребява, след известно време кожата стартира да лъщи. Особено под мощната светлина на прожекторите. Затова гримът наложително се нуждае от ободряване в хода на вечерта.

 Тайните на Брус Грейсън, основният гримьор на Оскарите
Споменавайки лъщенето, идва ред да заговорим за хайлайтъра. “Твърде блестящите наподобяват като нещо синтетично върху лицето ”, предизвестява топ гримьорът. Добрият хайлайтър е предпазлив, придава на кожата по-скоро леко зарево, а не искра. И е нанесен спестовно.

“Слагаме нужното количество грим и нито капка повече ”. Тежките пластове са неразрешени, тъй като е извънредно мъчно да се поддържат часове наред в първичния си тип. По-добре е да наслагвате грима на доста леки пластове. Сложете малко, блендирайте хубаво и вижте дали в действителност би трябвало да добавите още.

Кои съгласно Брус Грейсън са звездите, които са постоянно с съвършен грим на Оскарите?

 Тайните на Брус Грейсън, основният гримьор на Оскарите

Визията на Одри Хепбърн от 1954 година, когато тя печели статуетката за “Римска почивка ”, съгласно него си остава безспорна класика.

Грейсън харесва още Грейс Кели, Джулия Робъртс и Дженифър Лопес. Но една от обичаните му грим икони е и една актриса, която доста постоянно се гримира сама за аления килим.

 Тайните на Брус Грейсън, основният гримьор на Оскарите

Кейт Хъдсън постоянно сама нанася грима си. И се оправя доста добре – тя в действителност има нюх и резултатът е, че наподобява ужасно ”, споделя Грейсън.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР