Ако сте от тези, които могат да се похвалят с

...
Ако сте от тези, които могат да се похвалят с
Коментари Харесай

Как да се грижим за татуираната кожа

Ако сте от тези, които могат да се похвалят с красива рисунка върху кожата, евентуално ще желаете да се погрижите за нея, с цел да наподобява след време също толкоз добре, колкото и през днешния ден.

Артистични изяви върху кожата ви също се нуждаят от грижи, даже не по-малко от тези, които поставяме за лицето си , да вземем за пример.

Дали е луксозно разцъфнала роза, мъничка звезда или, в случай че сте изгледали “Момичето с драконовата татуировка ”, сте се запалили по драконите като героинята на Стиг Ларшон от известната трилогия, какъвто и татус да имате, обърнете му внимание.

В последна сметка, в случай че сте похарчили пари, с цел да се сдобиете с перманентна татуировка, би трябвало и да положите старания, с цел да я запазите добре изглеждаща през годините.

Без значение дали татуировката ви е чисто нова или е на няколко години, кожата към момента се нуждае от доста влага. Стойте настрани от парафина и ланолина. Парафинът е с маслена основа и може да запуши порите. За ланолина пък се счита, че лишава цвета на пресните татуировки.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР