Ако кожата ти е лишена от блясък, а лицето ти

...
Ако кожата ти е лишена от блясък, а лицето ти
Коментари Харесай

11 съвета за по-бляскава кожа

Ако кожата ти е лишена от искра, а лицето ти наподобява състарено и посърнало, с тези препоръки ще си върнеш младежкото лъчение.

Проучванията демонстрират, че актуалните дами обръщат внимание на козметиката срещу бръчки, само че не поставят задоволително грижи за унищожаване признаците на отмалялост, апатия и липса на искра.

Новите кремове и серуми за лице с антиоксиданти и витамин C, дестилат от нар и полифеноли имат свойството да придават спомагателен искра на кожата.

Ако се снабдиш с подобаващата бяла козметика и грим, особено създаден да акцентира естествения ти искра, ще се възхищаваш на резултата всякога, когато се погледнеш в огледалото.

Съвети за спомагателен искра

1. Веднъж седмично ексфолирай кожата на лицето си, с цел да премахнеш мъртвите кафези. Така светлината ще се отразява по-добре и лицето ти ще наподобява по-гладко. Движението на пръстите при нанасяне на скраба би трябвало да е кръгово с малко повече напън върху носа, брадичката и скулите.
2. Веднъж или два пъти седмично си направи маска за лице. Освен с дехидратацията, маските се борят и с други проблеми като бръчките, прекомерното омазняване на кожата и неналичието на искра. Просто избери подобаващата маска за твоя вид кожа.
3. Преди грима, нанасяй база за грим . Обикновено тя е транспарантен флуид, който изравнява тена и попълня фините линии, свива порите и приготвя кожата за безпрепятствено нанасяне на останалите артикули.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР