2024 г. започна, а с нея и изпълнението на новогодишните

...
2024 г. започна, а с нея и изпълнението на новогодишните
Коментари Харесай

Те ще отслабнат и ще спрат да пушат. Тези 4 зодии ще се придържат към новогодишните си обещания

2024 година стартира, а с нея и осъществяването на новогодишните обещания. Диета, тренировки, придобиване на нови квалификации, отричане от цигарите – това са единствено част от тях. Кой ще бъде твърдоглав и ще реализира задачите си? Астролозите бързат да отговорят. Те показват 4 зодии, които ще упорстват в новогодишните обещания.

Новогодишни обещания

За доста от нас новата година значи новогодишни решения. В главите ни поражда концепцията да стартираме всичко изначало или най-малко да създадем сериозна смяна в живота си.

Планираме да отслабнем, да научим непознат език, да си купим апартамент, да сменим работата, да намерим любовта и да се оженим.

Решаваме да създадем всичко, с цел да реализираме мечтаната цел. Така че с неспокойствие се записваме във фитнес или езикова школа, заменяме нездравословните закуски и сладките питиета със зеленчуци и минерална вода, започваме да спестяваме и отваряме акаунт в уеб страница за запознанства.

Изпълнени с възторг и вяра за триумф на нашия проект, ние подхващаме дейности. С течение на времето обаче ентусиазмът ни стартира да понижава. Вместо велоергометър избираме комфортен диван.

Все по-често подценяваме проучването на език. Уморени и цялостни със подозрения по отношение на сполучливото осъществяване на новогодишните обещания, се чудим дали някой съумява да ги съблюдава повече от няколко седмици.

Тези зодии съблюдават новогодишните си обещания

Астролозите имат вяра, че способността за търпеливо и постоянно осъществяване на проекти е записано в звездите.

Затова те показват зодии, които ще се придържат към новогодишните обещания. Те ще се оправят даже когато си слагат извънредно амбициозни цели.

Те няма да бъдат обезсърчени от незначителни трудности или даже огромни компликации. Бавно и поредно ще се стремят да осъществят контрактувания при започване на годината проект.

Тези зодии са: Телец, Лъв, Дева и Козирог

Телец

реклама

Телецът не би трябвало да бъде неочакван в листата на зодиакалните знаци, които се придържат към новогодишните си обещания.

Той е необятно прочут на първо място със своята непримиримост, неизменност и мощна воля. Първата от тези характерности постоянно прави живота му сложен и не оказва позитивно въздействие върху връзките му с другите.

Въпреки това се оказва извънредно потребен при осъществяването на новогодишните обещания.

Лъв

Лъвът е зодия, която обича да бъде оценена и хвалена. Затова той е благополучен да упорства в проектите си за новата година, да види удивление и даже злоба в очите на другите.

Освен това той може да бъде стимулиран да предприеме дейности от обстоятелството, че някой не има вяра в него. Лъвът ще направи всичко, с цел да потвърди, че този човек бърка.

Дева

Девата е взискателна към другите, само че на първо място към себе си.

Благодарение на това тя също има късмет да съблюдава новогодишните си обещания и изцяло да реализира проекта си – даже доста упорит.

Освен това нейните черти като самообладание, неизменност и смирение ще бъдат потребни.

Козирог

Козирогът е друга зодия, която се придържа към новогодишните обещания. Нищо чудно – въпреки всичко той е прочут на първо място със своето усърдие.

Той е съзнателен, прецизен и толерантен. Благодарение на това той ще реализира всичко, което си е наумил при започване на годината.

Но това не е всичко – той е кадърен да поддържа другите и да им оказва помощ да реализират новогодишните си обещания.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР