Звездата на световното кино, 86-годишният Антъни Хопкинс, който е двукратен

...
Звездата на световното кино, 86-годишният Антъни Хопкинс, който е двукратен
Коментари Харесай

86-годишният Антъни Хопкинс влиза в нова роля - на Хендел

Звездата на международното кино, 86-годишният Антъни Хопкинс, който е повторен притежател на  " Оскар ", ще изиграе бароковия композитор Георг Фридрих Хендел в нов филм, заяви " Дедлайн ".

Продукцията е със заглавие " Кралят на Ковънт гардън ". Тя е представена от основателите си като " величествено празненство на гения, който нарушава всички правила, с цел да сътвори химн, въодушевяващ въображението на международната аудитория ".

Филмът се чака да излезе на екран в края на есента на 2025 г. Режисьор е Андрю Левитас, а сюжетът е на Тим Слоувър. 

Антъни Хопкинс още веднъж работи с Embankment Films, в чиято продукция  " Бащата " той завоюва втория си  " Оскар ". 

" Историята е за една необикновена двойка, срещнала се в най-тежък житейски миг и дружно основават превъзходен, невиждан до момента " тон за хората ": новаторският шедьовър " Месия ", обясни режисьорът Андрю Левитас.

" Хопкинс и Хендел са майстори на своето изкуство и дружно основават радостно и възвисяващо киносъбитие ", споделя Тим Хаслам от Embankment Films.

Хорът " Алилуя " от ораторията " Месия " на Хедел, " е най-изпълняваният в международен мащаб ", добавя той.

Според него творбата участва в голям брой емблематични комедии - от " Спасители на плажа " до " Семейство Симпсън ", от " Булката дезертьор " до " Скъперникът ". 

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР