Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо замина за Швейцария с

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо замина за Швейцария с
Коментари Харесай

Роналдо с лична охрана заради страх от нападение и грабеж

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо отпътува за Швейцария с персонална защита от двама индивида, които дори са близнаци. Именно с тях португалецът бе засечен от папараците на летището в Манчестър, като се допуска, че защитата е назначена от самия клуб. Една от аргументите за това са и многото набези и грабежи, които бяха осъществени против мнозина някогашни и сегашни професионални футболисти.

Според част медиите в Англия има възможност Оле Гунар Солскяер да остави Роналдо отвън стартовите 11 през днешния ден против Йънг Бойс. Други пък настояват, че португалецът ще е титуляр.

Като цяло обаче Солскяер желае да балансира изявите на португалеца и да го защищити от травми, тъй като въпреки и в страхотна форма, той е на 36 години, което е една напреднала възраст за спортни изяви. Норвежкият треньор съобщи, че желае да даде шансове за изява на повече играчи, което не застрахова Роналдо, от това да остане на пейката.

Солскяер даде обещание на почитателите, че отборът му ще се бори до дъно за трофея. „ Трябва да извървим целия път. Добавили сме опит, качество и прохлада в отбора. Надявам се, че сме по-добре готови “, съобщи нощес Солскяер.

Норвежкият ментор също по този начин разкри, че преди всеки мач ще взема решение кой да бие възможните дузпи. Както е известно, щатен дузпаджия на отбора през предишния сезон стана Бруно Фернандеш, откакто Пол Погба и Маркъс Рашфорд се издъниха от бялата точка. С идването на Роналдо се чака точно той да бие наказателните удари.

„ Знаех, че този въпрос ще ми бъде заложен скоро. Вече имах диалог с тях. Това са играчи, на които аз вярвам и това е ужасно. Те знаят по какъв начин ще разгадаем този въпрос. Това ще бъде мое решение. Ще вземам решение преди всеки мач “, изясни още Солскяер.

Вратарят Де Хея пък съобщи, че всички в отбора са удовлетворени от прехвърлянето на Роналдо. „ Радваме се, че той се завърна вкъщи. Неговото въздействие се видя още в мача с Нюкасъл и значимите му 2 гола. Неговият опит е добър за нас. Той е клубна легенда “, сподели Де Хея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР