Звездата на All Saints Мелани Блат се завръща в студиото

...
Звездата на All Saints Мелани Блат се завръща в студиото
Коментари Харесай

Иконата на All Saints Мелани Блат ще пусне нова музика почти две десетилетия след последното предлагане

Звездата на All Saints Мелани Блат се завръща в студиото и записва нова ария - с вярата, че ще се радва на нов триумф в класациите.

49-годишната певица реализира интернационален триумф в края на 1990-те и началото на 2000-те като една четвърт от групата All Saints, оглавяваща класациите, дружно с сътрудниците си от групата Шазнай Люис, 48, и канадските сестри Натали и Никол Апълтън, надлежно на 50 и 49 години. Мел се бори да пробие в класациите като соло реализатор, само че се надява да реализира нови солови върхове с нова ария.

Като част от All Saints, тя се радва на триумф в Топ 40 на Обединеното кралство с пет албума - в това число 2000 година оглавява класациите Saints & Sinners - и реализира поредност от номер едно сингли с Never Ever през 1997 година, Under the Bridge и Lady Marmalade през 1998 година и оглавяващите класациите части Pure Shores и Black Coffee през 2000 година Соловите опити на Мел са по-малко сполучливи от нейните Песента Do Me Wrong от 2003 година се задържа на номер 18 в Обедин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР