Зрителите на Britain's Got Talent се оплакаха, че вече известната“

...
Зрителите на Britain's Got Talent се оплакаха, че вече известната“
Коментари Харесай

Феновете на ITV Britain`s Got Talent се оплакват от постъпката на „вече известен“ като зашеметяващи социални медии след разкриването

Зрителите на Britain's Got Talent се оплакаха, че „ към този момент известната “ K-pop група BLITZERS е съумяла да се яви на прослушване в шоуто в събота вечер.

Южнокорейските членове се качиха на сцената, където споделиха фантазиите си за осъществяване на стадион Уембли пред съдиите Саймън Кауел, Аманда Холдън, Алеша Диксън и Бруно Тониоли. След това те признаха, че имат " доста почитатели " в Южна Корея, преди да прибавят: " Бихме желали да бъдем известни в Обединеното кралство. "

Бандата от шест елементи извърши своя лична версия на There's Nothing Holdin' Me Back на Шон Мендес, която включва елементи, изпяти на техния роден език, и синхронизирани танцови съчетания. Той получи аплодисменти както от съдиите, по този начин и от публиката онлайн, преди да получи четири „ да “ за идващия кръг на надпреварата.

Главният арбитър Саймън разкри, че „ в действителност хареса прослушването “, до момента в който Бруно похвали: „ Представянето, всяко равнище от него е толкоз положително, колкото всичко, което съм виждал по света през последнит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР