Зрители спират да гледат шоуто заради бутането на Виолета от

...
Зрители спират да гледат шоуто заради бутането на Виолета от
Коментари Харесай

Заради Виолета - обявиха бойкот в „Игри на волята“

Зрители стопират да гледат шоуто поради бутането на Виолета от продуцентите



Рейтингът на " Игри на волята " май потегли внезапно надолу! Един от най-гледаните формати у нас си навлече гнева на правилните си почитатели след редица гафове, които продукцията сътвори.

Най-върлите фенове на шоуто са безапелационни, че престават да наблюдават риалитито. Причината - непрекъснатото побутване на Виолета и заобикалянето на разпоредбите поради нея.

Наречената от мнозина участници " змия " бизнес дама първо наруши строго разпоредбите, като подсказа на щерка си кой е номиниран от племето й. Нещо, което е изцяло неразрешено. Вместо обаче да я изгонят, както направиха със Ситнилска и с Ива, които сториха същото, продукцията реши просто да номинира Виолета служебно против дребната Цвети.
 Виолета е най-мразеният участник в шоуто от почитателите, само че и най-бутаният от продукцията Виолета е най-мразеният участник в шоуто от почитателите, само че и най-бутаният от продукцията
На всичкото от горната страна бизнес дамата от Америка получи зверско и нечувано досега преимущество в елиминационната борба, което в последна сметка й оказа помощ да в профил един от враговете си.

" Това е краят! Толкова измама не съм виждала на никое място. Какво е това преимущество за Виолета? Изгубиха ме като фенове. Изгониха по-силната участничка, с цел да може Виолета със своите кавги и кавги да подвига рейтинга на шоуто. Вкарахте си огромен автогол. " По този метод наподобяват множеството мнения в формалната страница на шоуто след борбата в петък.
 За бизнес дамата разпоредбите очевидно са разнообразни За бизнес дамата разпоредбите очевидно са разнообразни


Факт е, че през този сезон продукцията наподобява много нагласена. Първото е, че огромна част от участниците влизат в шоуто даже без да се явяват на кастинг - образците са доста - Ситнилска, Мартин Елвиса и така нататък В борбите за елиминация пък по-интригуващите персонажи постоянно има преимущество с играта, която им се пада. А повода е повече от ясна - точно те да продължат напред.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР