Зойко Миленков е момчето от дом, което вдигна маса във

...
Зойко Миленков е момчето от дом, което вдигна маса във
Коментари Харесай

Момчето, което вдига маса във въздуха: Ако не бях израснал в дом, нямаше да стана илюзионист

Зойко Миленков е момчето от дом, което подвигна маса във въздуха преди година. Той се възпламенява по илюзиите от дребен. Сега се занимава с улични фокуси и магия. Зойко описа за себе си по БТВ:

" В дома, където живях, се появиха известни илюзионисти и ме възпламениха, поканиха ме при Астор. Той ми се стори заплашителен, колосален, помислих, че ще ме отреже, само че той ме накара да направя това, което знам. Направих номера с топчетата, които излизат от устата. Научих този номер, до момента в който го гледах преди този момент. Той се изненада и ме предложения на фестивал, получих специфичната премия. Последваха доста предложения за работа в чужбина. Беше мъчно без пари, помогнаха ми шефовете на дома. Така попаднах на огромните подиуми и моето учебно заведение беше там. 

Животът ми стартира в дом. Запознал съм се с същинските си родители, питал съм майка ми за какво ме е изоставила и тя сподели, че е била болна от туберкулоза, до момента в който е била бременна с мен, само че в действителност финансите не са й стигали. Имам трима братя и една сестра, които са били отгледани от родителите ми. Баща ми умря след това. Аз съм признателен на ориста, че по този начин се е случило, тъй като в действителност този гений, който имам, в случай че бях другаде, нямаше да го развия. "  

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР