Зоопаркът на Абиджан е затворен, след като избяга от клетката

...
Зоопаркът на Абиджан е затворен, след като избяга от клетката
Коментари Харесай

Хиена избяга от зоопарка в Абиджан, заловена да се разхожда из града

Зоопаркът на Абиджан е затворен, откакто избяга от клетката си и за малко се скита по улиците на икономическата столица на, оповестиха управляващите.
" Националният зоопарк Абиджан е затворена за одит ", се споделя в изказване на министерството на водите и горите късно във вторник.
Хиената, която избяга от намиращата се в окаяно положение зоологическа градина, " е била хваната без усложнения и върната в заграждението си ", се прибавя в изказването.
Хиената е била видяна да се разхожда сред здания и коли в прилежащия квартал Лас Палмас, само че не е нападнала никого.
Инцидентът идва, откакто в обществените мрежи бяха оповестени изображения на гладен лъв в зоопарка, дружно с обвинявания в неприятно отношение.
 В Тбилиси към момента търсят избягалите мечка, хиена и два тигъра В Тбилиси към момента търсят избягалите мечка, хиена и два тигъра
Служители на зоопарка в Тбилиси търси по улиците на грузинската столица мечка, хиена и два тигъра, изчезнали по време на наводненията...
Министерството, което управлява зоопарка, смени шефа му предходната година и започва стратегия за възобновяване.
" Настъпиха поредност от събития и проблеми ", сподели представител на министерството пред Франс прес.
" Затворихме зоологическата градина за одит, който би трябвало да продължи един месец. Надяваме се да получим поддръжка от интернационалните сътрудници, само че ще продължим работата по (обновяването). Одитът би трябвало да ни даде спомагателна информация ", сподели представителят.
От зоопарка споделят, че имат 350 животни, основно лъвове и слонове. Преди затварянето той беше постоянно посещаван от възпитаници и включен в туристически пътеводители макар занемарените съоръжения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР