Зодия Козирог да пусне тото фиш на 18 май.Ето и

...
Зодия Козирог да пусне тото фиш на 18 май.Ето и
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 май събота: Да пусне тото зодия

Зодия Козирог да пусне тото фиш на 18 май.

Ето и хороскопа от:

Овен

Очертава се спокоен и слънчев ден пред Вашия тандем. Слънцето ще ви свети блестящо и отмерено, а температурата ще се окаже умерена и удобна за взаимна витална активност... Като цяло - успокоение и равнодушие, на което може да се наслаждавате, само че, за жалост, не за дълго.

Телец

Днес ще Ви е много мъчно да запазите успокоение – този ден е обвързван с внезапно нарастване на количеството на раздразняващите фактори. И работата е освен в неподходящите условия, само че и в хората, на които, наподобява, доставя наслаждение да Ви нервират. Старайте се, да не влизате в разногласия със странични хора, както и да не се обиждате на околните си – това е единственият метод да избегнете нервното претоварване и напрежението. Ако позволите да Ви предизвикат, целият ден ще пропадне: прекарванията и неприятните размисли няма да Ви разрешат да се концентрирайте на нещо потребно.
 

Близнаци

Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....
 

Рак

Изключително мъчно ще бъде за Вашия обичан човек да предприеме някаква решителна крачка към Вас или встрани от Вас. И в този и в оня случай по-късно ще Ви чака напълно различен живот, или най-малко напълно друг от този, с който от дълго време сте привикнали.
 

Лъв

Чак до вечерта ще се резервира риска да се забъркате в обкръжаващата Ви конюнктура и да приемете фикс-идеите за реалност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съдружници, сътрудници и съидейници. Ако сте родени през средата на август, вероятността за илюзия и самозаблуда за Вас е доста огромна. Играта на въображението си е по-добре да употребявате в работа с креативен темперамент. При осъществяване на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетривиално решение, а и дарба да спазвате самостоятелен график. Всички публични действия е добре да отложите за идващия ден.
 

Дева

В продължение на доста години сте развивали у себе си неповторим гений: придобили сте дарба да решавате всички въпроси в своя изгода.

Днес, с помощта на това умеене ще Ви извърнат внимание хора, на които постоянно сте желали да вършиме усещане – в професионален или сантиментален смисъл.

Дайте си тип че не знаете че Ви следят, и продължавайте да действате в собствен дух. Наблюдателите Ви сами ще се извърнат към Вас, когато настъпи нужния миг и когато имате повече свободно време.
 

Везни

Очаквайте помощ от своя обичан човек през днешния ден, без значение от това, дали сте му я желали, или не. Възможно е, по- положителната помощ да би било просто да не Ви пречи, само че той очевидно ще се придържа към друга позиция, и ще се пробва всичко да прави по този начин, че да Ви бъде по- леко...
 

 

Скорпион

Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...
 

Стрелец

Исканията Ви през този ден ще набъбнат. Своите ползи, цели и убецдения ще отстоявате по напълно необикновени пътища, изключително в случай че сте родени в средата на декември.Опитите Ви да се опрете на традицията или фамилията, тъкмо в този миг може да се окажат неудачни. Започвайки значима работа, се постарайте да бъдете по-практични и да намерите метод да се презастраховате. Ако разчитате единствено на своята щастлива звезда, можете да се окажете разочаровани от някогашни другари или тогавашни идеали.Не са изключени сриване на настроението и самочувствието.
 

Козирог

В игрите през днешния ден доста ще Ви върви. От това може да се възползвате. Поканете своя обичан човек в Увеселителен парк и му спечелете доста, доста меки играчки, колички или балони. Впрочем, може да не се скъпите, а да опитате да играете за пари. Само не забравяйте, че риск да загубите има постоянно - дори и в такива удачни дни.

Пуснете тото фиш.
 

Водолей

През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.
 

Риби

Ще се наложи да се заемете с решение на финансови проблеми, и то - освен със своите лични. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат ненадейно доста и няма да е толкоз елементарно да подкрепите всеки. Добре би било, в случай че умеете да кавате през днешния ден „ не ” общително и твърдо. Но денят е подобаващ за присъединяване в всемирски мероприятия. Не се опасявайте да притегляте вниманието и да сте на показ. На близките вършиме извънредно положително усещане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР