Знаете ли, че телевизията вече е на 100 години? За

...
Знаете ли, че телевизията вече е на 100 години? За
Коментари Харесай

Гъвкави възможности с новите А1 ТВ планове

Знаете ли, че малкия екран към този момент е на 100 години? За този век, както можем да се убедим единствено като хвърлим взор към личните си тв приемници, разпространяването на информация и занимания се е трансформирало неимоверно. В наши дни, посредством и на интернет, " телевизионният правоприемник ", както се е наричал преди време, е същински цифров център за занимания.

От скоро сме очевидци на още една смяна, която А1 вкарва за първи път в страната - . Те оферират на клиентите си да прибавят до 4 услуги по желание, измежду които Netflix, HBO и Cinemax посредством абонамент за HBO MAX, MAX Sport и Diema Xtra в границите на месечната си такса за ТВ услуги. Новият метод на А1 е в унисон със международната наклонност потребителите да получават достъп на едно място до цялото наличие и да го гледат на разнообразни устройства, когато пожелаят.

Списъкът от избираеми услуги включва най-популярните стрийминг услуги и ТВ и спортни канали, което дава многообразие от филми, сериали и спортни излъчвания:
 Снимка 662599
Източник:

Netflix

Историята на Netflix е емблематична за времената, в които живеем. Стартирала като верига физически видеотеки, компанията през годините се трансформира в пропагандатор и основател на автентично наличие. През 2013 година Netflix стартира да излъчва първите си истински сериали, с които придобива забележителен триумф. Появата на заглавия като House of Cards и Orange Is the New Black обезпечават на платформата огромен брой клиенти и усилват приходите ѝ. В последните години продукциите на Netflix се трансформират в същински сензации и обират доста телевизионни награди.

HBO MAX

Зад абревиатурата HBO стоят думите " Хоум Бокс Офис " или " Домашен бокс офис ". Компанията е филиал на огромния производител на филми Уорнър Брадърс и започва като ефирен канал. В момента е измежду най-популярните стрийминг услуги, предлагащи богато портфолио от филми, сериали, документални филми. Дом е и на обичаните на децата поредици от Cartoon Network.

Max Sport

Макс Спорт е група от български платени спортни телевизионни канали, благосъстоятелност на А1 България. Акцент са спортни събития като футбол от испанската Primera Division, италианската Серия А, холандската Ередивизи, тенис от сериите на ATP World Masters, както и надпреварите от сериите MotoGP, лека атлетика от шампионата за Диамантената лига и други. Част от стратегиите на каналите са обзорни и магазинни спортни излъчвания, токшоута и коментарни студиa.

Сред другите цифрови благоприятни условия, които влизат в новите абонаментни проекти за закрепена телевизия на А1, са Xplore TV GO MAX и каталогът на MAX Видеотека, която включва атрактивно наличие от National Geographic, Nickelodeon, Shvargalo, Comedy Central и Pulse Plus.

Как да се абонирате?

Договор за новите абонаментни проекти може да се подписа през приложението на А1, онлайн, или в магазин на компанията. Потребителите могат да употребяват определените от тях услуги като част от месечния си абонамент без в допълнение възнаграждение. Това става елементарно през приложението Моят А1, където на свободните позиции в услуги Select клиентите на ТВ услуги от А1 имат опция да прибавят и трансформират абонаментите по отношение на желанията си един път на 30 дни.

Избирайки свободно стрийминг услугите, които да употребяват в другите месеци, клиентите на компанията усилват опциите си за разнородни занимания в уместно за тях време и на устройство по техен избор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР