Зловещата смърт на компютърния програмист Кристофър Войтел …През месец януари

...
Зловещата смърт на компютърния програмист Кристофър Войтел …През месец януари
Коментари Харесай

Зловещата смърт на компютърния програмист Кристофър Войтел

Зловещата гибел на компютърния програмист Кристофър Войтел …През месец януари 2021 година, в Сан Франциско, се случва доста чудноват случай, изпълнен с мистерии.Жител на града влиза в личния си апартамент и изчезва при мистериозни условия. Камера за видеонаблюдение записва, че мъжът влиза в жилището и не го напуща повече.

 39320412 0 image a 67 1613409608285 - Зловещата гибел на компютърния програмист Кристофър Войтел
На 9 януари 2021 година, камери снимат 50-годишния Кристофър Войтел да влиза в жилището си. По-късно мъжът попада в фрагменти от камерите, конфигурирани вътре в дома му. Полицейските чиновници, които претърсват дома на американеца, удостоверяват, че входната врата е заключена от вътрешната страна.Последното известие, което Войтел изпраща, е адресирано до племенницата му. В него мъжът желае да каже на сестра си незабавно да ревизира известията си. Според околните му, от известно време Войтел се държал необичайно – пишел необикновени изявления в обществените мрежи, желал пари, приказвал за бягство в планината, страдал от меланхолия. Кристофър е компютърен програмист и сътрудниците му го разказват като сериозен, виновен, добър и благ човек.


 Кристофър Войтел
Кристофър Войтел Негови познати описват, че не от дълго време той срещнал скитник на име Бъд, който се занимавал с окултизъм и сатанизъм. Два дни преди изгубването на Войтел, Бъд отишъл в жилището му и си тръгнал на идващия ден.Семейството на изчезналия наема частен детектив, който твърди, че най-странното събитие е, че Войтел не е напуснал жилището.Четете още: Странните знаци и мистериозната гибел на Дейвид СтоунСемейството му и полицията не могат да го открият повече от месец. Разследващите не откриват следи от принудително влизане в дома или доказателства за закононарушение.Тогава, при следващ оглед на жилището, следователите усещат неприятна миризма идваща от банята. Там, в празно пространство над тавана на помещението, „ прикрито от елементарните погледи “, откриват натъпканото тяло на мъртвия Войтел. Призовани са пожарникари, които вършат дупка в тавана, с цел да измъкнат мъртвия мъж от нишата. Патологът открива „ неестествена причина за гибелта “.Кой е предизвикал гибелта му? Има ли връзка с нещо, което е обвързвано с специалността му като компютърен програмист? Как е попаднал там? Ако е пропълзял самичък, от кое място е влезнал в тясното пространство? Свързан ли е бездомникът Бъд с това? Ако първо е бил погубен, а по-късно качен в нишата, въпросът остава – по какъв начин? Все едно се е телепортирал в мястото без излаз и вход …Разследването към момента не е разрешило този чудноват и злокобен случай …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР