Златното момиче на българския спорт Лили Игнатова заряза художествената гимнастика

...
Златното момиче на българския спорт Лили Игнатова заряза художествената гимнастика
Коментари Харесай

Лили Игнатова стана диспечер в тотото

Златното момиче на българския спорт Лили Игнатова заряза художествената гимнастика поради спортния тотализатор, научи HotArena . Бившата гимнастичка дава отговор за колите, водачите и чистачките.

„ Така е, не се занимавам с художествена гимнастика. В момента я виждам единствено по телевизията„, сбита е Лили, която е притежател на 19 златни, 12 сребърни и 2 бронзови медала. А също по този начин е и е с връх в „ Гинес ” като притежател на международната купа два пъти.

Златното момиче все още е единствено, откакто се раздели и с последната си любов–Сашо Диков. Чаровницата не може да се похвали и с триумфи в брака. С два развода зад тила си, през 90-те тя се омъжи за маркиз Пиеро Жиралди, който я остави разорена вдовица година по-късно.

След него се венча за собствен другар от училище–полицая Росен Дойчинов, само че след 8 години брак двамата се разделиха, а тя прибра децата си в панелка в София.

Синът й Павел през днешния ден се занимава с баскетбол, а щерка й Йоана не желае да има нищо общо със спорта. Самата Игнатова се опитва да сътвори своя школа, само че с Илиана Раева не се схванаха и тя не съумя и в това начинание.

„ Гимнастиката няма изгода от нашите спорове ”, бяха думите на Лили, когато се отдръпна и остави Раева на най-отговорния пост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР