Земетресението край Пловдив срути 3 комина и наклони една къща.

...
Земетресението край Пловдив срути 3 комина и наклони една къща.
Коментари Харесай

Земетресението край Пловдив бутна 3 комина и наклони къща

Земетресението край Пловдив срути 3 комина и наклони една къща. Кметът Здравко Димитров е провел телефонен диалог с премиера Бойко Борисов, с цел да го осведоми за ситуацията в града. Той е в непрекъсната връзка с шефа на ОДМВР - Пловдив старши комисар Йордан Рогачев и ангажираните служби.
Към този час на дежурните телефони в общината няма постъпили сигнали за потърпевши хора. Има няколко сигнала за нанесени вреди - една необитаема къща в Стария град на улица " Георги Мамарчев " №1, която при труса се е наклонила на една страна. Сигнализирано е и за 3 паднали комина.
Няма материални вреди и потърпевши в индустриална зона Раковски, което се яви епицентър на земетресението.  Информацията заяви инженер Пламен Панчев - основател на Тракия икономическа зона, част от която е и зона Раковски. Той и неговият екип са се чули с част от мениджърите на 20-те завода в зоната, в които работят към 4 000 души. Според тях, на този стадий не са установени опустошения. Трусът е провокирал единствено огромна нерешителност. Тъй като през днешния ден е почивен ден, действително е нямало и доста хора на работните места.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР