Здравейте! Искам да ви предпазя от момичето на снимката! Представя

...
Здравейте! Искам да ви предпазя от момичето на снимката! Представя
Коментари Харесай

Внимание! Пазете се! Крадлива домашна помощница

Здравейте! Искам да ви предпазя от момичето на фотографията! Представя се за домашна помощница. Следи всички фейсбук групи и когато откри публикация, че някой търси човек за обгрижване на възрастен човек нападна. Работи дружно със брачната половинка си. Идват на уговорена среща, споразумяваме се за възнаграждение и стартира работа. Още на първия работен ден, в които остана в дома ми с старата ми майка, ми изчезнаха всички пари.

Два златни пръстена, часовник, тв приемник и други дребни, само че скъпи неща. Пуснал съм тъжба в полицията, от там ми споделиха, че това е трети подобен случай от нея! И ще подхващат някакви ограничения! Момичето се споделя: Лора Владимирова Петкова 1985 год 22 декември рождена дата! Внимавайте и споделяйте с цел да предпазим и други хора от нея “  – написа във фейсбук мъж на име Христо Христов, видя Lupa.bg.

„ Преди известно време моя позната също беше обрана от въпросната дама само че тогава схемата беше друга. Започна работа в магазин и дружно с мъжа й откраднаха всичко “ – добавя друга жена.

 Внимание! Пазете се! Крадлива домашна помощница
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР