Здравен работник, който изкълчи глезена си, като се спъна в

...
Здравен работник, който изкълчи глезена си, като се спъна в
Коментари Харесай

Съветът казва на жена, оставена в агония след изкълчване на глезена, че дупките са „факт от живота“

Здравен служащ, който изкълчи глезена си, като се спъна в дупка, остана „ погнусен “, откакто нейният локален съвет й сподели, че коловозите са „ факт от живота “.

23-годишната Ребека Солсбъри сподели, че е „ шокирана “, че Съветът на окръг Ланкашир е употребявал цитата от минал правосъден случай, с цел да отхвърли нейния иск за обезщетение в писмо. Беше оставена с „ най-лошата болежка “, когато падна на развален сектор от асфалт до паркинг в Престън. След това Ребека беше откарана бързо в болница с кола за спешна помощ и по-късно приспана, с цел да могат лекарите да „ издърпат “ костта й назад на мястото и да й гипсират.

Тя не можеше да работи четири седмици и трябваше да анулира почивка с другари в Дъблин - до момента в който се нуждаеше от ежедневна помощ от майка си. Затова тя подаде иск за обезщетение до съвета на окръг Ланкашър, с цел да покрие пътуванията с такси за срещи, разноските за болничен паркинг и други разноски. Но тя остана ужасена, когато писмото им за отменяне цитира предишното правосъдно дело, което същ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР