Завчера поредни двама българи се простиха с живота си... Това се

...
Завчера поредни двама българи се простиха с живота си...
Това се
Коментари Харесай

Добре дошли в страната на кампаниите -

Завчера следващи двама българи се простиха с живота си...

Това се случи откакто те извършиха с героизъм служебните си отговорности. Те застанаха пред рейс, цялостен с незаконни емигранти и бяха смазани.

Това се случи в четвъртък. А ден по-късно, в петък, стартира акция. Кампания, отдадена на каналите за незаконни имигранти у нас.

„ Без благосклонност! Ще ги хванем! Ще открием кой стои зад това!!! “ – споделиха хората от другите министерства.

И по този начин у нас стартира следващата акция. Кампания, която стартира, откакто за следващ път загубихме човешки животи...

Впрочем, единствено преди месец и нещо дрогиран юноша помля и умъртви две млади девойки (на 22 и на 26 години) посред София.
И след това страната сподели: „ Така повече не може! Започваме акция против дрогираните на пътя! “.

И стартира акция. Хванаха няколко дрогирани. А двете девойки си отидоха, с цел да дадат старт на акция, която продължи няколко седмици.

Добре пристигнали в страната на акциите!

В нашата татковина, в която всички ние плащаме налози кампанийно, гласуваме кампанийно, протестираме кампанийно и умираме кампанийно всичко се случва като в рекламния бизнес.

То става по този начин – имаме злополука.

Катастрофата лишава човешки животи.

И по-късно следва дву-триседмична акция, в която ръководещите демонстрират, че няма да търпят повече такива неща.

И те не ги търпят. Поне до момента в който трае срокът на промоцията.

„ Само в този момент без закононарушения, свързани с приложимост на амфетки! Карайте умерено от 13 до 24 този месец!!! “

В страната на акциите ние имаме огромен опит. Губим деца в дискотека – в „ Индиго “. Те биват стъпкани едно друго. И стартира акция за сигурността на нощните заведения. Тя продължава няколко дни и до такава степен.

Младеж върви с татко си и настава кабел за ток в центъра на София. Токът го убива. Започва акция против противозаконните постройки и между три и седем такива биват демонтирани за около две седмици. И след това всичко си се подрежда както си е било преди.

Милен Цветков бива смачкан посред София от юноша, който е с коктейл от разнообразни опиати. За седмица-две подвигаме плакати с лика на Милен и след това всичко завършва.

Защото в страната на акциите не е значимо един проблем да бъде решен. А да бъде продаден като решен.

Управляващите не вземат решение нищо. Те ще се опитат да ви накарат да повярвате, че ги е грижа. А вие ще повярвате, тъй като сте си такива –доверчиви. И харесвате акциите.

Че кой не ги харесва.

Кой не харесва, когато стане наводняване, бива отнесено половин село, а след това ръководещите се появяват с гумени ботушки и стартират да чистят с лопати, охранявани от държавни горили, че да не ги застигне националната обич?

Кой не обича, когато се появяват загрижени костюмари на изключителни брифинги, гледайки обезпокоително. И когато тези костюмари стартират да приказват, че веднага, в този момент чашата към този момент е преляла и ще прекършат един път вечно вратът на мафията, на задкулисието, на безхаберието и на престъпността?

Добре пристигнали в страната на акциите.

В страна, в която публицистите от мейнстрийм медиите, вместо да проверяват и разковат управниците, тичат с микрофони в жив ефир, питайки околните на жертвите на следващата покруса „ Как се чувствате? Кое беше последното, което си казахте с вашият брат/баща/син/съпруг? “.

Добре пристигнали в страна, която живее под мотото на девиза „ след дъжд-качулка “ и която ще ви обърне внимание единствено в случай че умрете, освен това за към 10 дни, освен това в случай че имате шанс.

Колко хора си отидоха заради невалидност на опазването на здравето ни?

Ами какъв брой си починаха, тъй като никой не обърна внимание, че са били заплашвани от някогашните им съпрузи да вземем за пример?

А какъв брой си отидоха, тъй като по улиците карат нахакани млади дрогирани петленца, които се употребяват с подкрепи на авторитетни родители?

Веднага се сещам за оня юноша в Перник, който си биеше служители на реда за кеф и който никой не смееше да пипне. И който бе пипнат поради акция – телевизионна акция.

Добре пристигнали в страната на акциите, скъпи мои изстрадали сънародници.

Странно е, че го споделям при започване на поредна акция. Кампания, в която едни партии ще ви приказват едни неща.
И ще ви дават обещание.

Но няма да могат да ви отговорят на един простоват въпрос.

Този въпрос е „ КАК??? “.

Питайте ги!

Питайте ги, за бога, КАК ТОЧНО ЩЕ ИЗПЪЛНИТЕ ОБЕЩАНОТО ОТ Върховен административен съд?

И в случай че не могат да ви отговорят, ги натискайте, до момента в който не го създадат.

В страната на акциите през днешния ден още веднъж сме в печал.

Загубихме двама доблестни служители на реда от Бургас.

Колко ли още хора би трябвало да загубим, с цел да заживеем не в страната на акциите, а в страната на действителните дейности?

Не знам.

Знам единствено, че ми писна да очаквам цялостен живот да спрем да живеем на място, в което отлично си умираме без да водим война.

И че целият ни живот е една тъпа акция. Раждаме се кампанийно, ядем кампанийно, вършим секс кампанийно, плащаме налози кампанийно, избираме си ръководещи кампанийно и умираме кампанийно.

И май това е всичко, което желаех да ви кажа.

...само се чудя каква ли акция е изпълнявал хан Аспарух през 681...

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР