Застрахователно акционерно дружество Армеец и Застрахователно еднолично акционерно дружество ЦКБ

...
Застрахователно акционерно дружество Армеец и Застрахователно еднолично акционерно дружество ЦКБ
Коментари Харесай

ЗАД Армеец и ЗЕАД ЦКБ Живот с нова съвместна застраховка Живей и пътувай

Застрахователно акционерно сдружение " Армеец " и Застрахователно еднолично акционерно сдружение " ЦКБ Живот " надградиха дългогодишното си партньорство, предлагайки нов взаимен осигурителен артикул - " Живей и пътувай " . Той ще се предлага от 1 февруари и ще обезпечи опцията български и задгранични жители с позволение за дълготрайно или непрекъснато престояване в България на възраст до 64 години в това число, които пътуват из страната по работа или за наслаждение, да получат сигурна и надеждна отбрана посредством комбинирано покритие на необятен кръг от опасности. Застраховката може да се подписа самостоятелно или групово от работодатели, които желаят да обезпечат отбрана на своите чиновници.

Сред главните преимущества на " Живей и пътувай " са покритието на рисковете, предлагани от двата застрахователя в една лавица, директното възнаграждение на разноските към Планинска избавителна работа, както и облекчената процедура по сключването на групови полици.

За по-голямо улеснение на клиентите, новата застраховка от портфолиото на ЗАД " Армеец " и ЗЕАД " ЦКБ Живот " се предлага в разнообразни пакети съгласно застрахователната сума. Така всеки може да избере при какви предели да се застрахова, според от потребностите си. Те ще могат да включат в застраховката си покритие на разноските за опасности, настанали в периода на застрахователния контракт, който може да бъде за период от 1 година за самостоятелни полици и 1, 2 или 3 години за груповите.

Застраховалите се биха могли да получат обезщетение при: трайна нетрудоспособност в резултат на заболяване с избрана степен на увреждане от ТЕЛК/НЕЛК над 70%; загуба на живот вследствие акцидент или ПТП; трайна или понижена продуктивност на застрахованото лице вследствие акцидент със степен на увреждане от 0 до 100%; медицински разноски при хоспитализация и превозване или репатриране в резултат на акцидент или акутно заболяване, както и разноски за високоспециализирани проучвания при болнично лекуване на онкологични болести, инфаркт и инсулт. Застраховката " Живей и пътувай " покрива още медицински разноски за долекуване в домашни условия след извършена хоспитализация в резултат на заболяване или акцидент от най-малко 3 дни, разноски за планинско избавяне, осъществено от ПСС към БЧК и дневни пари за болничен престой от най-малко 5 дни в резултат на заболяване или акцидент.

Повече детайлности за новия осигурителен артикул " Живей и пътувай " може да откриете на www.armeec.bg, както и на.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР