Заснетият клип със сцени на жестоко домашно насилие, за който

...
Заснетият клип със сцени на жестоко домашно насилие, за който
Коментари Харесай

Майката на мъжа, пребил жена си пред дъщеря им: Моето дете страда

Заснетият клип със подиуми на грубо домашно принуждение, за който GlasNews ви осведоми, е от неделя. В него се вижда по какъв начин мъж бие брачната половинка си, а съгласно мненията видеото е снимано от 13-годишната щерка на съпрузите, която е станала очевидец на побоя.

Екип на БТВ се свърза с потърпевшата жена и майка ѝ, която е качила фрагментите в обществените мрежи. Отказват да застанат пред камерата. Обясняват, че не са подали сигнал за принуждение, тъй като мъжът за първи път ѝ протяга ръка. Според съседите в дома им редовно имало кавги.

Ние сме се самосезирали по случая, няма сигнали, уточни Никилой Вътев от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил.

Причината е, че тя е отказала да отнесе документ на свекъра си. Така е зародил абсурдът. Детето е декларирало, че то е направило клипа без знанието им, означи районният прокурор Албена Разсолкова.

Мъжът е престъпно проявен. Осъждан, само че оправдан. Преди години жена му пуснала сигнал за принуждение, след това отрекла.

Медията разговаря и с майката на към този момент арестувания мъж. Тя изяснява, че той не е посягал на жена си, а противоположното. Имали две деца, като едното е от различен татко.

" Години наред моето дете страда. Не бях съгласна синът ми да се дами за нея. Той не я е тормозил. Не знам от кое място идва всичко това. От майка ѝ - тя я настройва. Сега синът ми е на работа. Не се крие ", споделя Стефка – майка на арестувания мъж.

Припомняме, към 13:00 часа през днешния ден мъжът, показал насилието, е арестуван в столицата, където се е укривал. Полицията и прокуратурата работят по случая.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР