Защото е един независим човек, който е доказал, че защитава

...
Защото е един независим човек, който е доказал, че защитава
Коментари Харесай

Пеевски: Елена Йончева е независим човек, ще бъде гражданска квота

" Защото е един самостоятелен човек, който е потвърдил, че пази свободата на медиите, публицистите, на хората. Ние постоянно сме имали гражданска квота и считам, че тя ще е един заслужен представител на тази квота ".
Прочетете още
Така водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски изясни номинацията на евродепутатката Елена Йончева за евролистата на придвижването. Тя бе издигната преди ден от структурата на партията в Благоевград.

" Нищо не е сменила. Ние я поканихме, сега тече номинационен развой. Когато сме подготвени с листите, ще ги обявим ", изясни Пеевски за какво Йончева е сменила Българска социалистическа партия с Движение за права и свободи. Помолен да разяснява реакцията на лидерката на левицата Корнелия Нинова, че не е изненадата от станалото, той бе сбит: " Изобщо не ме интересуват реакциите на други партии ".

" Абсолютна поредна неистина. Ако някой саботирал, те саботираха всичко с това, че направиха да няма ротация ", отговори Пеевски на обвиняванията на ПП-ДБ, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са саботирали правосъдната промяна. На брифинг в Народното събрание по-рано втората политическа мощ ги упрекна, че по този начин бавят второто заплащане по проекта за възобновяване. То е в размер на 1,4 милиарда лв..

На въпрос дали след всички обвинявания на ПП-ДБ към ГЕРБ и Движение за права и свободи е вероятен разговор посред им той отговори: " Нека да не приказваме в този момент дали е вероятен, или не е вероятен разговор. Редно е, в случай че всичко, което се случи и видя за тях, се окаже правилно, ние няма да имаме разговор за тях. Това, което видяхме, в случай че се потвърди от правоохранителните органи и се види, че всичко това е истина, с тези обвързаности с контрабанда, пудели, влачещи пачки и всичко останало, особено Движение за права и свободи няма да работи с тях, в случай че всичко това се потвърди по надлежния метод. Това е чудовищно и мисля, че целият български народ вижда - те нямат безусловно никакъв интегритет, за който приказваха толкоз време. Вече като чукнат в Гугъл, мисля, че виждат за себе си цялата истина ".

" За обединения не е редно да приказваме в този момент. Нека да оставим българските жители да преценяват рационално, да си дадат доверието на партиите както преценяват и по-късно ще седнем да приказваме и ще работим в името на България ", сподели Пеевски.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР