Защитничката на правата на транссексуалните Роуз Монтоя вече не е

...
Защитничката на правата на транссексуалните Роуз Монтоя вече не е
Коментари Харесай

Транссексуална активистка вече не е добре дошла в Белия дом, след като се появи топлес на събитие на Байдън

Защитничката на правата на транссексуалните Роуз Монтоя към този момент не е добре пристигнала на събитията в Белия дом, откакто разгласява в обществените мрежи видеоклип, в който тя и още двама души са топлес за известно време по време на съботното честване на Месеца на гордостта на Южната ливада на Белия дом, съобщи Асошиейтед прес.

" Поведението беше просто недопустимо ", съобщи през вчерашния ден говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер. " Беше незаслужено по отношение на стотиците участници, които бяха пристигнали да отпразнуват своите фамилии ".

По време на брифинга в Белия дом Жан-Пиер съобщи: " Лицата от видеото сигурно няма да бъдат канени на бъдещи събития. " Говорителката на Белия дом съобщи, че демонстрацията на голи гърди " не е нещо обикновено, което се е случвало при тази администрация ".

Президентът Джо Байдън беше хазаин на събитието, с цел да покаже поддръжката на администрацията за ЛГБТ+ общността. Напоследък някои републикански водачи на щатско равнище упорстват да се лимитират мил шоутата и да се лимитират опциите за младежите, които желаят да трансформират пола си.

Байдън съобщи в събота, че има обръщение за цялата общественост, само че най-много за транссексуалните деца: " Вие сте обичани. Вие сте чути. Вие сте разбрани. "

Части от речта му се появиха във видеоклип, оповестен в обществените мрежи от Монтоя, чиято биография в Инстаграм я дефинира като възпитател, модел и артист.

Монтоя отбрани обявата си в Инстаграм и Туитър, като съобщи, че " да се снимаш топлес във Вашингтон е законно и изцяло поддържам придвижването за освобождение на зърната ". Тя съобщи, че рецензиите към топлес облеклото ѝ удостоверяват, че в действителност е жена, защото един мъж не би се сблъскал с сходен отпор. Тя сподели, че е имала " нулево желание да се пробва да бъде вулгарна по какъвто и да е метод ", като добави, че е покрила зърната на гърдите си с ръце във видеото " просто с цел да играе на несъмнено ".

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР