Заради сблъсъка имало толкова силен тласък, че пътниците отлетяли от

...
Заради сблъсъка имало толкова силен тласък, че пътниците отлетяли от
Коментари Харесай

Природата Ни Го Връща! Корабокрушение С Ферибот, Сблъска Се С Огромно Морско Чудовище! Ад На Борда! Снимки!

Заради конфликта имало толкоз мощен подтик, че пасажерите отлетяли от местата си и доста от тях получили съществени пострадвания и счупвания. Медиите приказваха за хипотетичен конфликт с кит, само че в действителност няма доказателства, че това е било кит, написа " Hidden truth ". Според отчета на бреговата защита, това може да е кит, само че може и да е нещо друго. В отчета не се прецизира.

Факт е, че в случай че е бил кит, след конфликта надали би могъл да отплува далеко и скоро щеше да бъде открит. Но в региона никой не е видял никакви китове.

Сблъсъкът е станал към 12 часа следобяд и по някаква причина никой от пасажерите и членовете на екипажа на ферибота не видели в какво тъкмо се е сблъскал корабът.

Фериботът потегля от пристанището на Ниигата със скорост 80 км /ч. След конфликта, управляващите се пробвали да открият хипотетичния кит, само че не намерили нищо. Също по този начин, във водата не са открити следи от кръв или части месо от хипотетичните вреди, които биха могли да създадат на кита от конфликта.

Според някои клюки, фериботът може да се сблъскал с подводница или даже с гигантска сепия, която най-вероятно незабавно се е спуснала на дълбочина и по-късно не е била открита.



През 2015 година, доста огромен калмар, с дължина съвсем 4 метра, е сниман в плитки води край крайбрежията на префектура Тояма, което е доста покрай самото пристанище на Ниигата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР