Заподозрян, който се хвърли срещу полицаи в Ню Джърси в

...
Заподозрян, който се хвърли срещу полицаи в Ню Джърси в
Коментари Харесай

Полицията в Ню Джърси публикува видеозапис на нападение, при което 2-ма полицаи бяха хоспитализирани, 1 намушкан в лицето

Заподозрян, който се хвърли против служители на реда в Ню Джърси в неделя вечерта, е изправен пред обвиняване в опит за ликвидиране и полицията разгласява фрагменти от телесна камера на конфликта, при който един служител на реда страда от прободна рана.

Служителите на службата са се отзовали в дома към 20:30 ч. В неделя в отговор на няколко спирания на 911, сподели отделът в понеделник в обновено известие за новините.

При идването си служителите на реда се срещнаха с майката на обвинения, която можеше да бъде чута във видеото да предизвестява служителя на реда, чието тяло камерата показваше, че синът й е въоръжен с нож.

„ Къде е той сега? “ попита служителят на реда, когато обвиненият, разпознат като 30-годишния Кийт Кимински, излезе зад ъгъла през вратата, непосредствено към служителя на реда.

Заподозреният Кийт Е. Кимински, 30, от Галоуей може да се види по какъв начин идва през вратата зад ъгъла, с цел да се изправи против отговарящия служител на реда. (Полицейско ръководство на град Гал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР