Започва мащабна полицейска операция в Самоков. Причината е осуетен опит

...
Започва мащабна полицейска операция в Самоков. Причината е осуетен опит
Коментари Харесай

Мащабна полицейска операция в Самоков след нападение над униформени

Започва огромна полицейска интервенция в Самоков. Причината е осуетен опит за инспекция на МПС от чиновници на районно управление (на МВР) Самоков и зародило напрежение в сряда вечерта. По неофициална информация двама служители на реда са били нападнати. Единият е удрян в лицето, а другият – в тялото.

Около 21:30 в сряда полицията е спряла автомобил. Хората в него са отказали да се подчинят на полицейско предписание. Възникнало е напрежение сред служителите на реда и пътуващите в колата, които са били от Самоков. По информация на Нова ТВ в колата е била открита дрога. Имало е замяна на удари и се е стигнало до арести.

По-рано се появи информация, че в тази ситуация е забъркан мъж – Трайчо Василев, прочут с прякора Пиже. Той е прочут на органите на полицията и прокуратурата. Засега тази информация не се удостоверява.

През октомври 2015 година Василев и доведеният му наследник нападнаха екип на NOVA. Тогава на Василев беше повдигнато обвиняване за безчинство, а доведеният му наследник беше упрекнат за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди.

Малко преди 8 часа тази заран в полицейското ръководство в града влезе шефът на Жандармерията Тодор Гребенаров.

В интервенцията вземат участие полицейски сили от ГДНП, ГДЖСОБТ, Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР-София.

Засега не се оповестяват повече детайлности.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР