Заплахи срещу депутатката от ИТН Христинка Иванова не е имало.

...
Заплахи срещу депутатката от ИТН Христинка Иванова не е имало.
Коментари Харесай

Василев: Не съм заплашвал Христинка Иванова, исках да й изпратя стажант и пиар

Заплахи против депутатката от Има Такъв Народ Христинка Иванова не е имало. Това изрично съобщи министърът в оставка Радостин Василев. Той съобщи, че е желал да й изпрати неговия пиар и стажант от адвокатската фирма му, с цел да й оказват помощ да си попълни документите.

На въпрос дали се водят диалози с още депутати от Има Такъв Народ, той отговори:

„ Не не преставам да повеждам диалози с никой, тъй като те ги пазят като пастирски кучета. Тошко Йорданов и Балабанов ги преследват на всички места и гледат кой по какъв начин гласоподава “, съобщи той.

Според него е прекомерно евентуално да има нови избори, като е безапелационен, че не е получил заричане за постове.

„ Има Такъв Народ сега се разпада и всеобщо постъпват молби за овакантяване, партията в никакъв случай повече няма да бъде част от Народното събрание, даже не се знае дали ще отиде и на избори “, разяснява Василев пред Нова телевизия.

Той прави оценка като неточност, че прекалено много се е забавил с напускането на Има Такъв Народ.

По думите му с сътрудниците му не са търсили численост. „ Ние разговаряхме за това, че напущаме нашата партия. Не сме търсили болшинство за ръководството. Просто идва един миг, в който разбираш, че си бил лъган дълго. Като гледах гласуванията в Народното събрание в четвъртък – разбрах, че това е вярното решение, което сме взели”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР