Западните страни подготвят съгласувани дипломатически мерки, за да убедят Владимир

...
Западните страни подготвят съгласувани дипломатически мерки, за да убедят Владимир
Коментари Харесай

Europe1: Западът се готви да убеди Зеленски да се съгласи на преговори

Западните страни приготвят съгласувани дипломатически ограничения, с цел да убедят Владимир Зеленски да одобри правилото на договарянията, оповестява радиостанция Europe1, базирайки се на източници.

Както отбелязва радиостанцията, Киев ще би трябвало да направи избор в интерес на договарянията на фона на вероятното развиване на събитията по по-неблагоприятен сюжет, което може да докара до отваряне на различен фронт от съветските сили.

„ Западните държавни управления приготвят координирани дипломатически дейности, с цел да убедят Владимир Зеленски да одобри правилото на договарянията ", се споделя в известието на Europe1.

Москва неведнъж показва, че е подготвена за договаряния, само че Киев вкара възбрана за тях на законодателно равнище. Западът приканва Русия за договаряния, за които Москва демонстрира подготвеност, само че в това време същият този Запад пренебрегва непрекъснатите отводи на Киев да взе участие в разговор.

По-рано Кремъл съобщи, че понастоящем няма предпоставки обстановката в Украйна да премине в мирното русло, безспорен приоритет за Русия е постигането на задачите на специфичната военна интервенция, а сега това е допустимо единствено с военни средства.

Както обявиха от Кремъл, обстановката в Украйна може да премине в мирното русло, при изискване че се вземат поради фактическата обстановка на фронтовата линия и новите действителности, всички претенции на Москва са добре известни.

Източник: News Front

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР