Западът вече открито говори за възможността да изпрати свои войски

...
Западът вече открито говори за възможността да изпрати свои войски
Коментари Харесай

Путин: Войски на Запада в Украйна ще е с трагични последствия, глупости са, че Русия планира да нападне Европа

„ Западът към този момент намерено приказва за опцията да изпрати свои войски в Украйна “, сподели президентът на Русия Владимир Путин в днешното си послание към Федералното заседание. „ Последствията ще бъдат доста по-трагични. Имаме и оръжия, които могат да поразяват цели на тяхна територия “, сподели Владимир Путин. „ Всичко, което Западът предлага, в действителност заплашва с спор с потребление на нуклеарни оръжия и затова заличаване на цивилизацията “, заключи съветският президент.

Путин назова нелепости обвиняванията, че Русия възнамерява да нападна Европа. Той обаче подсети на Запада ориста на тези, които са изпращали войски против Русия в предишното. И добави, че западните страни се пробват да въвлекат Русия в конкуренция във въоръжаването, с цел да ги „ уморят и да повторят номера си, с който съумяха през 80-те години със Съветския съюз “. „ Русофобията заслепява Запада, лишава го от разсъдък “, акцентира той. Владимир Путин означи, че без суверенна и мощна Русия не е вероятен дълготраен международен ред. Владимир Путин назова двуличие полемиката за стратегическа непоклатимост при опит да се нанесе проваляне в зона на бойни дейности. Според него Русия е подготвена за разговор със Съединени американски щати, само че Вашингтон „ подхваща открити враждебни дейности против нас “, сподели той.

„ Владимир Путин ще разгласи посланието си към Федералното заседание освен като сегашен държавен глава, само че и като претендент за президент “. Това заяви неговият прессекретар Дмитрий Песков в навечерието на обръщението. Според него обръщението на Путин в доста връзки може да се смята за предизборна стратегия. " Вярно. В доста връзки това ще бъде и програмата, с която идва претендентът Путин “, сподели Дмитрий Песков пред локални медии.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР