Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев отправи

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев отправи
Коментари Харесай

Медведев заплаши с Апокалипсис и край на всичко

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев насочи нови закани против НАТО и Европа, заяви Униан. В съветска обществена мрежа Медведев съобщи, че европейските водачи би трябвало да се опасяват от съветските ракети със " специфични бойни глави " и от " Апокалипсиса ".

" Сунак, Шолц, Макрон, норвежките, финландските, полските и други началници от натовските страни плямпат, че " ние би трябвало да сме подготвени за война с Русия "...

Ако, не дай Боже, такава война стане, то тя няма да е по сюжета на специфичната военна интервенция (така Кремъл назовава войната си против Украйна – б. р.). Тя няма да се води в окопи, с артилерия, бронирана техника, дронове и средства за радиоелектронна битка " – твърди Медведев.

Според него, предвид на несъпоставимостта във военните капацитети на Русия и НАТО, " ние (руснаците – б-р.) просто няма да имаме избор ".

" Отговорът ще бъде несъразмерен. За отбрана на териториалната целокупност на нашата страна ще бъдат употребявани балистични и крилати ракети със специфични бойни глави.

За това се приказва в нашите доктринални военни документи и е добре известно на всички. И това е същият този прославен Апокалипсис. Край на всичко ", заплашва Медведев.

Освен това, той назидава западните политици да споделят на гласоподавателите си „ горчивата истина “, а не да ги оставят да са „ безмозъчни идиоти ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР