Заместник областният управител Ани Арутюнян взе участие в годишното Общо

...
Заместник областният управител Ани Арутюнян взе участие в годишното Общо
Коментари Харесай

Заместник областният управител на Видин Ани Арутюнян участва в Общото събрание на организациите, членки на ЕАRLALL

Заместник регионалният шеф Ани Арутюнян взе присъединяване в годишното Общо заседание на организациите, които членуват в Европейската асоциация на районните и локални управляващи за учене през целия живот (EARLALL), оповестиха от пресцентъра на регионалната администрация на Видин.

Форумът се организира в градовете Сиена и Флоренция, район Тоскана. В него се включиха представители на разнообразни области от Италия, Испания, Германия, Франция, както и от други европейски страни.

По време на срещата бяха разисквани стратегически цели, които ще се извършват през идващия пет годишен интервал, като работа към умения за бъдещето на районно равнище, посредством нововъведения в ученето през целия живот, улеснение подвижността и интернационализация в мрежата и обсега на Асоциацията, подкрепяне устойчивостта на структурите на учене през целия живот в изискванията на демографски и публични промени, оставане в челните редици на създаването на политиката на равнище Европейски съюз. Разписан бе и План за деяние до 2028г.

В рамките на работното посещаване заместител регионалният шеф Ани Арутюнян се срещна с реализирането на действия по Проект „ Stride for Stride “ в областта на образованието, винопроизводството и туризма.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР