Заместник-министърът на външните работи Костадин Коджабашев прие копия на акредитивните

...
Заместник-министърът на външните работи Костадин Коджабашев прие копия на акредитивните
Коментари Харесай

Зам.–министър Коджабашев прие копия на акредитивни писма на новите посланици на Филипини и Панама

Заместник-министърът на външните работи Костадин Коджабашев одобри копия на акредитивните писа на двама новоназначени посланика в България – посланика на Република Филипини Франк Симафранка и посланика на Република Панама Джули Лумберопулос Косиори.

Заместник-министър Коджабашев одобри дипломат Франк Симафранка в Министерството на външните работи, като по време на диалога двамата събеседници разискаха активизирането на двустранните връзки и съдействието в области от съвместен интерес. „ Филипините са значим сътрудник на България в района на Югоизточна Азия, имаме обичайно другарски двустранни връзки, както и във връзка с многостранното съдействие сред Европейски Съюз и АСЕАН “, посочи Костадин Коджабашев. Той пожела триумф в работата на дипломат Симфранка. България изрази кардинална подготвеност за осъществяване на четвърти кръг политически съвещания с Филипините в София в комфортно за двете страни време.

Заместник-министър Коджабашев одобри дипломат Джули Лумберопулос Косиори, като я приветства и й пожела триумф в осъществяването на виновната й задача. В рамките на срещата бяха маркирани обичайно другарските българо-панамски връзки, както и положителното взаимоотношение в границите на интернационалните организации и конгреси. Заместник-министър Коджабашев означи нуждата от идентифицирането на нови благоприятни условия за поощряване и задълбочаване на съдействието сред България и Панама във всички области от съвместен интерес, в това число в областта на стопанската система, културата и образованието.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР