Заместник министър-председателят Калина Константинова е поискала оставката на изпълнителния директор

...
Заместник министър-председателят Калина Константинова е поискала оставката на изпълнителния директор
Коментари Харесай

Фалират ли Български пощи? Говори вицепремиер

Заместник министър-председателят Калина Константинова е поискала оставката на изпълнителния шеф и целия състав на Съвета на шефовете на " Български пощи ". Това разгласи самата тя по време на пресконферения в Министерския съвет. 

По думите й, " Български пощи " систематично и поредно са били водени към банкрут.  " Държавата е била не майка, а мащеха за дружествотов годините на ръководството на ГЕРБ ", заяви Константинова.   

Голяма част от функционалностите на Пощите към този момент са възобновени, стана ясно по време на конференцията. Приоритетно се пускат услуги, които са жизненеобходими.  

В същото време стана ясно, че в екипа й има съмнения за вътрешен човек, който е съдействал вероятно за съветската хакераска офанзива, в която личал " почеркът на техните служби ". 

" С терористи от Руската федерация не преговаряме и няма да плащаме откуп ", разяснява сътрудникът на вицепремиерката, откакто всекидневно това бил починът на съветските хакери. Само в 8% от случаиите обаче те давали ключа на платилия откупа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР