Закуската оказва сериозно влияние върху цялостното здравословно състояние, включително върху

...
Закуската оказва сериозно влияние върху цялостното здравословно състояние, включително върху
Коментари Харесай

Диетолог посочва ядките, които трябва да ядете сутрин, за да отслабнете

Закуската оказва съществено въздействие върху цялостното здравословно положение, в това число върху тежестта. Има доста здравословни храни, които оказват помощ да се поддържа стройна фигура. Един от най-хубавите разновидности са ядките, които могат да се прибавят към овесена каша, кисело мляко или да се употребяват настрана. Диетологът Мери Сабат назова два типа ядки, които ще ви оказват помощ да отслабнете, написа американското издание She Finds.

Бадеми

Бадемите са освен вкусни, само че и богати на доста хранителни субстанции, от които тялото се нуждае, с цел да действа вярно, в това число здравословни мазнини.

Бадемите са източник на мононенаситени мазнини, които се свързват с понижен риск от сърдечни болести и по-добър надзор на тежестта - изяснява Сабат, експерт по хранене.

Тази ядка е богата и на протеини, фибри, витамин Е, магнезий и други хранителни субстанции. Яденето на бадеми заран ще ви помогне да бъдете енергични и да контролирате глада през целия ден.

Орехи

Орехите съдържат омега-3 мастни киселини, които са нужни за здравето на сърцето и понижават възпаленията. Подобно на бадемите, орехите също са богати на протеини и фибри, което ги прави превъзходен вид за закуска.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР