Законодателният орган на Върмонт напредва към законодателство, изискващо големите компании

...
Законодателният орган на Върмонт напредва към законодателство, изискващо големите компании
Коментари Харесай

Върмонт напредва в законопроекта, изискващ от компаниите за изкопаеми горива да плащат за щети, причинени от изменението на климата

Законодателният орган на Върмонт напредва към законодателство, изискващо огромните компании за изкопаеми горива да заплащат дял от вредите, породени от изменението на климата, откакто щатът претърпя пагубни летни наводнения и вреди от други рискови метеорологични условия.

Очаква се Сенатът на щата да даде дефинитивно утвърждение тази седмица на предлагането, което ще сътвори стратегия, която фирмите за изкопаеми горива ще заплащат за планове за адаптиране към изменението на климата във Върмонт. След това ще бъде прегледано в залата.

„ За да се отстранят проблемите, основани от отмити пътища, прекратени електрически проводници, развалени култури и повтарящи се наводнения, най-големите предприятия за изкопаеми горива, които са съдействали за изменението на климата, също би трябвало да допринесат за отстраняването на казуса, който те породени “, сподели сенатор Надер Хашим, демократ от окръг Уиндъм, пред сътрудници от Сената в петък.

Мериленд, Масачузетс и Ню Йорк обмисля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР