Задържаните с близо 400 грама хероин на Централна гара преди

...
Задържаните с близо 400 грама хероин на Централна гара преди
Коментари Харесай

Задържаните с хероин на Централна гара-„малък човек” и здравен медиатор към Община Пловдив

Задържаните с близо 400 грама хероин на Централна гара преди дни се оказаха здравни посредници към Община Пловдив и юридически посредник, научи TrafficNews . Припомняме, че в брифинг към медиите шефът на пловдивската полиция старши комисар Георги Чергов и началникът на отдел „ Криминална полиция “ в Пловдив Георги Ташев, оповестиха за ареста им. Те означиха, че опиатът е бил доставен от София с предопределение за разпространяване на територията на Пловдив и в частност квартал „ Столипиново ”.
Прочетете още
39-годишният Митко Манолов и 38-годишната Мевлян Камберова са отишли с трен до София, върнали са се в Пловдив отново с трен и на Централна гара са били арестувани от чиновници на отдел „ Криминална полиция ”. Спрямо двамата е повдигнато обвиняване за разпространяване на високорискови субстанции.

От информация на медията ни излиза наяве, че Мевлян Камберова  участва в описите като член на „ Националната мрежа за здравни посредници ”. Тя извършва длъжността като здравен посредник към Община Пловдив. Нейния съизвършител Митко Манолов, който в действителност е дребен човек, също е посредник, само че Правен. Според осведомени те постоянно са били засичани двамата в присъединяване в разнообразни действия и събрания.  Последното такова, на което те са участвали дружно е било кръгла маса на тематика " Правна помощ на лицата, потърпевши от домашно принуждение, и съгласуваност на институциите при реализиране на отбраната им ". Дискусията бе проведена от Националното бюро за правна помощ и Адвокатска гилдия – Пловдив, a хазаин бе Община Пловдив.  Смият Манолов бе разгласил фотоси от срещата в своя Facebook профил, на които двамата задържани позорат в заседателната зала на общината. Именно там името му попада в гостите като Правен посредник.



Вчера те се изправиха пред Окръжен съд-Пловдив с искане за по-лека мярка за неотклонение. Магистратите обаче са решили, че най-адекватната такава по отношение на двамата се явява „ задържане под стража ”. Ако Манолов и Камберова бъдат приети за отговорни ги грози от 3 до 12 години отнемане на независимост и санкция.

Решенията не са дефинитивни и подлежат на обжалване пред Апелативен съд-Пловдив. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР