Зъботехник и медицинска сестра са сред кандидатите в един от

...
Зъботехник и медицинска сестра са сред кандидатите в един от
Коментари Харесай

Зъботехник и медицинска сестра напират за Еротичен модел

Зъботехник и здравна сестра са измежду претендентите в един от най- провокативните състезания у нас – „ Най- добър Еротичен Модел. Сред искащите се открояват още професионална домашна прислужница, стопанка, актриса и влогър.
„ В онлайн кастинга тази година има рекорден брой искащи “ показа пред екип на „ Телеграф “ една от организаторките на състезанието - Гергана Райчевска. Само за месец над 150 искащи, момчета и девойки, са подали кандидатурите си. Критериите са няколко като главния е всички искащи да имат навършени 18 години, несъмнено значимо е да имат театрално държание, да не са притеснителни, описаха още уредниците. След онлайн гласоподаване ще бъдат подбрани 10 девойки и момчета, които ще доближат до финала. Те ще вземат участие в предварителна еротична фотосесия. Феновете на голите тела ще могат да гласоподават за своя обичан модел като харесат фотографията. Финалът на състезанието ще се организира единствено след седмица в  нощен клуб в центъра на София.

Участниците ще дефилират в три тура . В първия – в нищожни дрехи пред очите на аудитория и жури. Във втори тур всички ще би трябвало да покажат самостоятелен сексуален танц, който ще донесе най-вече точки на спечелилия. Голямата премия за спечелилите е ваучер на стойност 5000 лева за естетични процедури.

Миналогодишната носителка на тази купа е плеймейтката Дениз Хайрула.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР