За този полигон, който министърът спомена вчера, през 2006 година

...
За този полигон, който министърът спомена вчера, през 2006 година
Коментари Харесай

Автомобилен инструктор: Връщането на полигона не е новост – и в момента е част от обучението

„ За този полигон, който министърът загатна през вчерашния ден, през 2006 година ние предложихме подобен вид полигони да бъдат построени в цялата страна. “ Това сподели в PrimeTime инж. Йонко Иванов, ръководител на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка, във връзка предлагането наложителното образование на полигон да се върне като част от подготовката на кандидат-шофьорите у нас.

 

Това е първата илюзия, която министърът на превоза сподели – че ще се връща полигонът като вид за образование на младите водачи. Но забавното е, че още на идващия ден – както се споделя на авто диалект – „ той влезе в противоположен завой с вратите напред “ и сподели, че няма да бъде подобен полигонът за образование на млади водачи. А ще бъде „ надграждащ “ степента на образование полигон.

Второто, което министърът сподели е, че ще бъдат построени такива полигони в цялата страна. А доколкото разбрахме от интервютата, които даде, се приказва единствено за един подобен полигон.

Важно е да загатна, че и сега тези полигони съществуват. Обучението за тежките категории – с ремаркета, както и за категория „ А “ – се организира със наложителен изпит на полигон. Явно този министър не си е направил труда да отвори образователната документи и да види, че даже и за „ В “ категория има условие: първите осем извършения се дават на площадка (полигон), в която се усвояват уменията, които се трансформират след това в привички – за превъзмогване на леви и десни завои, ръководство на кормилото, тръгване и прекъсване.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР