За шести път любители и колекционери на ретро автомобили ще

...
За шести път любители и колекционери на ретро автомобили ще
Коментари Харесай

Луксозни ретро автомобили дефилират днес в Правец

За шести път фенове и колекционери на ретро коли ще се съберат, с цел да участват на изтънчено авто дефиле край Правец. Събитието ще се организира в приказно преобразения Hyatt Regency Pravets Resort. Гостите ще прекарат няколко дни край блещукащото езеро и измежду живописните гледки и есенни нюанси на Стара планина. Ще се срещнат с близо 40 забележителни творения на инженерната мисъл и полета на фантазията на предишни генерации, оставили своята ярка диря в автомобилостроенето. Всеки един от участващите колите е деликатно обгрижван от своя притежател, с цел да се показа в цялостния си искра и да извърши съзнанието и духа на феновете с грациозност и класа. Те нямат възраст, нито период на валидност, а в противен случай - времето само може да ги усилва.

Освен формалното жури на състезанието, в чиито състав влизат едни от най-хубавите специалисти в областа на класическите коли, тази година ще има и дестско жури. Негови членове ще са деца, които участват още от първото издание на състезанието, като две от тях дефилираха през 2016-а в бебешки колички. Сега те са към този момент първокласници и са част от журито. И тази година събитието ще бъде намерено с бебешка количка от 1927 година, а за най-малките посетители е планувана интензивност с изобразяване на участващите коли.

Един от забавните моменти в програмата ще бъде сглобяването на мотор с панер - ИЖ Юпитер 1987 година, който ще дойде на части в истинските фабричен сандъци и ще мине първите метри на състезанието.

На състезанието ще дефилират модели, които в никакъв случай не са показвани в България, а водещ на шоуто ще бъде ненадминатият Орлин Горанов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР