За шеста поредна година списание Мениджър“ организира банково-финансовия форум Бъдещето

...
За шеста поредна година списание Мениджър“ организира банково-финансовия форум Бъдещето
Коментари Харесай

Кои са неизбежните промени за парите ни е фокус на 6-ия банково-финансов форум на Мениджър ,,Бъдещето на парите

За шеста поредна година списание „ Мениджър “ провежда банково-финансовия конгрес „ Бъдещето на парите “, на който високопоставени представители на бизнеса и страната и самостоятелни специалисти с богат опит разясняват и предвиждат главните настоящи тематики в областта на финансите.

Събитието ще се състои на следващия ден, на 17 октомври, в „ Интер Експо център “ София с начален час 9:30 ч. и е със свободен вход след регистрация, която може да извършите тук.

Тази година започваме с встъпително слово от подуправителя на Българска народна банка Андрей Гюров . Той ще се концентрира над тематиката „ За отговорностите в процеса по приемане на евро “.

В първия спорен панел „ Голямата макроикономическа картина “ гостите ще очертаят огромната картина на главните характерности на световното парично предложение в близкото бъдеще и каква политика би трябвало България да следва в тези стопански действителности. Панелът ще бъде модериран от основния редактор на списание „ Мениджър “ Таня Кръстева , която ще е в звездната компания на икономисти със забележителна известност и опит: основния икономист на най-голямата банка в България Кристофор Павлов , изпълнителния шеф на ръководещото сдружение „ Експат Асет Мениджмънт “ Даниел Дончев , ръководителя на УС на Института за пазарна стопанска система доцент доктор Красен Станчев и доктор Евгений Кънев , лекар по стопанска система и ръководещ съучастник на консултантска компания за сливания и придобивания,,Маконис “.

Вторият панел,,Зелени финанси: партньорство за стабилно бъдеще ” е фокусиран над новите условия, при които бизнесът ще получава финансиране, и по какъв начин стремежът, на който Европа задава международния звук, към по-високоефективна и щадяща природата стопанска система ще трансформира метода, по който фирмите изготвят своите проекти за развиване и регистрират резултатите от активността си. Спазването на ESG нормите за ръководство, което обръща високо внимание на околната среда, общността и успеваемостта, към този момент оказва въздействие на паричните потоци – като огромните компании ще бъдат задължени да съблюдават редица нови условия, с цел да дават образец на останалата част от икономическата среда. За да подгреем тематиката сме поканили Константин Киров , началник отдел Опазване на околната среда в банка „ ПроКредит Банк “, който ще презентира по тематиката „ Как се финансират зелени вложения “. В полемиката по-късно ще се включат и Биляна Младенова - Милева , управител ESG тактика в УниКредит Булбанк, и Цвета Тодорова , старши съветник,,Устойчиви финанси и ESG докладване ” в denkstatt България. Модерирането е поверено на пионера в сферата у нас доктор Марина Стефанова , началник Министерство на правосъдието „ Отговорно и стабилно ръководство “ в Стопански факултет, СУ „ Св. Климент Охридски “ и изпълнителен шеф на фондация ФЕБ.

Следобедната отмора продължаваме с огромната тематика за влизането на България в еврозоната, която ще бъде разисквана в третия панел. Тук ще взе участие Ясен Георгиев , изпълнителен шеф на Института по икономическа политика. Ще представим и изявление със Зорница Русинова , ръководител на Икономическия и обществен съвет на Република България. Експертното си мнение за опита на Хърватия след влизане в еврозоната ще показа и Бранко Роглич , притежател на,,Орбико Груп “ и ръководител на Българо-хърватския бизнес клуб. Мнението си ще показа и Димитър Бранков , консултант на ръководителя на УС на БСК.

Финансовите технологии ще бъдат прегледани в четвъртия панел. С нас ще бъде съоснователят на първият български еднорог Payhawk - Христо Борисов , който ще показва нов взор към ръководството на фирмени разноски в ерата на отвореното банкиране. Към него ще се причисли Цветомир Узунов , финансов шеф на DISCORDIA, с цел да показа своята позиция по тематиката. Боян Янчев , шеф техническа реализация в Лирекс БС, ще опише по какъв начин да реализираме ефикасна отбрана на данните с услуги за архивиране. След това в полемиката по отношение на цифровото евро, отвореното банкиране и мобилните финанси ще се включат Александър Станев , основен механически шеф Финансова промишленост в Сирма Груп, Борис Петров , финансист, Елмаз Исмаил , head of payments, tbi bank, Георги Георгиев , управител „ Софтуерни архитектури “, Smart IT. Модератор ще е Константин Джелебов , CEO на първия български мобилен портфейл phyre.

В пети панел „ Инвестиционни тактики в развиване “ отделяме скъпо време и за капиталовите тактики през днешния ден и на следващия ден. Ще търсим отговори на въпросите по какъв начин се реализира баланс сред риск и рентабилност в среда на висока инфлация и динамично изменящи се условия. Въпросите ще задава финансовият анализатор Красимир Атанасов , а отговори ще дават Николай Майстер , CFA, изпълнителен шеф на InterCapital Markets и създател в списание,,Мениджър “, Николай Ваньов , CFA, финансист, ръководещ шеф,,Инвестиции и търговия “  в,,МК Брокерс “ АД, Ивайло Пенев , CFA, MBA, член на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф на,,ЕЛАНА “.

Накрая, само че надалеч не на последно място, даваме опция за запознанства, диалози и полемики в паузите на обособените панели, което е и измежду най-ценните активи на събитията на списание „ Мениджър “ и разрешава хора на управителни позиции и сходни ползи да уголемяват кръга си от сътрудници.

Шестото издание на банково-финансовия конгрес „ Бъдещето на парите “ е със свободен достъп след предварителна регистрация, която може да извършите тук.

***

Генерални сътрудници са ProCredit Bank и  Payhawk.

Основни сътрудници са УниКредит Булбанк, MFG и VISA.

Събитието се осъществя с поддръжката и на tbi bank, Lirex, Veeam, Sirma, ELANA, EOS, JTI, Grant`s.

Институционални сътрудници са БСК Френско-Българска комерсиална и индустриална камара ;   Германо-Българска индустриално-търговска камара , БАЛИП и ИАНМСП.

Медийни сътрудници:   bTV Media Group  ,  dir.bg, , Българска национална телевизия , MoitePari.bg и Дарик радио.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР